Jeden z największych filmowych geniuszy (Za Matrix oczywiście).
http://www.gadu-gadu.pl/rezyser-matrixa-zmienil-plec-wachowski-jest-kobietaJeden z największych filmowych geniuszy (Za Matrixy oczywiście). Szkoda eeee... człowieka
Cytat: szmajdzik w Sierpnia 01, 2012, 23:22:17 pmJedna z największych filmowych geniuszek (Za Matrix oczywiście). fixed
Jedna z największych filmowych geniuszek (Za Matrix oczywiście).
Skąd się wzięła moda na odkopanie tego starego newsa?
Eh, dzisiaj mam ten dzień, że chce mi się we wszstko grać, a muszę siedzieć w robocie. Tak bym se w Deusa podziabał
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 01, 2012, 23:44:46 pmSkąd się wzięła moda na odkopanie tego starego newsa?Wystarczy go przeczytać, żeby wiedzieć skąd.
Dziś idę do roboty do kasyna
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 02, 2012, 10:47:40 amDziś idę do roboty do kasynaCo konkretnie będziesz robił?
forumumjera
Cytat: Ryo w Sierpnia 02, 2012, 09:34:35 amEh, dzisiaj mam ten dzień, że chce mi się we wszstko grać, a muszę siedzieć w robocie. Tak bym se w Deusa podziabał Mam dokładnie to samo oczyma wyobrazni widzę te pucharki które bym dzis wbił Zamiast tego 14-22 w robocie
Obejrzałem "Smoke" Wang'a. Rewelka!
Cytat: windomearl w Sierpnia 02, 2012, 19:29:08 pmforumumjera sezon ogorkowy to ciszej jak co roku ale nie jest zle jak na moje