wyżywienieJakei podjazdy, napisałeś "najlepiej pompki", no to poleciłem pompki.
Cytat: Master_666 w Sierpnia 21, 2012, 21:23:18 pmCytat: CancerPL w Sierpnia 21, 2012, 21:20:16 pm Dajcie jakis dobry trening najlepiej pompki.To ja polecam pompki w takim razie.W przerwach możesz potrenować przerzucanie widłami siana.ja serio pytam a ty tu jakies marne podjazdy robisz gnoj gdzies za 2 tygodnie bede woził mozesz przybyc:100zł +wyrzywienie dniówko moge dac jak sie opierdalał nie bedziesz. Moze do 10 rano wytrzymasz..
Cytat: CancerPL w Sierpnia 21, 2012, 21:20:16 pm Dajcie jakis dobry trening najlepiej pompki.To ja polecam pompki w takim razie.W przerwach możesz potrenować przerzucanie widłami siana.
Dajcie jakis dobry trening najlepiej pompki.
EEEe koledzy. Dajcie jakis dobry trening najlepiej pompki. Trzeba sie wziąć za siebie po tym piciu klata mi spadla brzuszek sie zrobił, kondycji brak i co najgorsze siła strzalu ze dwa razy słabsza
Ewentualnie możesz zapytać niemca - w temacie badybildingu jest podobno ekspertem.
http://www.100pompek.pl/
Najnowsza produkcja:(polecam w 1080p - pierwsza produkcja w pełnej jakości )A najlepiej na Vimeo (jeszcze lepsza jakość):^ przekonwertowało się przed chwilką z 720p na 1080p i wygląda to obłędnie, właściwie jak plik na kompie Ładuje się dłużej, ale jak ktoś chce sprawdzić jakie mam możliwości co do jakości obrazu to polecam.
U mnie sąsiad z dołu od 6:30 napierdziela z muzyką na full. Ehh
Cytat: Piter_neo w Sierpnia 22, 2012, 07:18:59 amU mnie sąsiad z dołu od 6:30 napierdziela z muzyką na full. EhhJAK DOBRA MUZYKA TO NIECH PUSZCZA
svon dawaj na czata