zależy czy masz czapkę z daszkiem, czy nie.
WYTRZYMALEM 2H BEZ INTERNETA
Ćpałem dziś przed pracą (20km) i po pracy (50km).
Ja bym chcial sobie co nieco skrecic, do roboty bym nie chodzil.
Cytat: svonston w Września 03, 2012, 20:44:55 pmJa bym chcial sobie co nieco skrecic, do roboty bym nie chodzil. nie chciał byś..a ja głupi zamiast prosto do szpitala, to jeszcze z duperkami po mieście łaziłem..
Wiesz, ja jak sobie wybilem dwa palce, to w ogole nie poszedlem do lekarza. Ale tak ogolnie to wytrzymalbym ten bol na poczatku, a pozniej miesiac L4. BAJKA.
Cytat: svonston w Września 03, 2012, 20:48:21 pm Wiesz, ja jak sobie wybilem dwa palce, to w ogole nie poszedlem do lekarza. Ale tak ogolnie to wytrzymalbym ten bol na poczatku, a pozniej miesiac L4. BAJKA. Na śmieciowej nie ma L4.Chyba.
Zmiencie domene na DrugsOnly.pl
spokojnie, ukurwi na całkach heheh
Jestem o krok od popelnienia samobojstwa
Polacy w przeciwieństwie do Anglików nie chcieli zestrzelić samolotów, oni chcieli zabić każdego Niemca (no offence Lem ).
Cytat: blach0r w Września 03, 2012, 22:38:11 pmspokojnie, ukurwi na całkach hehehChuj z tym. Matematyka dyskretna to dla mnie była czarna magia.
Ja nie mogę na zwolnienie bo..oficjalnie jeszcze umowy nie podpisałem z kasynem więc mam przejebane, 6 idę na dzień do roboty, muszę się chociaż odrobinę wykurować w 2 dni....
Co ty kur** w kasynie na czarno je**esz już tyle czasu?
Dziwką jest, to fakt. A co Lemus, nie dali wam tego na początek studiów? Uczy pokory kurestwo hehe