Cytat: Lem w Września 10, 2012, 11:39:08 amWON MI Z TYMI GIFAMI! Tu sie rozmawia o waznych sprawach.Jak się rządzi ch** je**ny!Masz obrazek za to!Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
WON MI Z TYMI GIFAMI! Tu sie rozmawia o waznych sprawach.
Also EKIPA KRAKOWSKA (tarniak, Kert, master, szmajdzik(?) i wszyscy ktorych pominalem, A BYLIBY CHETNI) wbijamy w piatek na piwko gdzies? NIE BADZCIE piz**.
Wszyscy niemcy sa przegrani tylko o tym nie wiedzą
NO TO JAK PANOWIE?
Jak tam Merc się sprawuje?
CytujJak tam Merc się sprawuje? Mamy poniedziałek wiec stoi w garażu. Teraz citroen w użyciu, jabłka spady bedę wiózł do skupu aby młodzież pila pyszne, zdrowe soczki.A wieczorem wybiore sie do cieciowni Passatem albo Audikiem jeszcze nie zdecydowałem
Skoro tarniak wystarczy to czy mowiac was masz na mysli tylko mnie?
Cytat: Lem w Września 10, 2012, 13:51:50 pmSkoro tarniak wystarczy to czy mowiac was masz na mysli tylko mnie?Pardon, Ciebie i resztę, którą wymieniłeś, a już pewnie jesteś z nimi ustawiony.
Nie wiem czemu, ale gdybym mieszkal na wsi i sprzedawal warzywa i owoce, to jezdzilbym Zukiem/Nysa/Polonezem Truckiem. Fajnie by bylo.Bez beki, bez podsmiechujkow, mowie full serio.
Mozna powiedziec, ze masz dwa razy passata. W sumie to ciekawe po co ci dwa passaty.
Sześciesiundke miał też.
Nie tylko jak odchodzę, każdy ko ma możliwość to robi. Wszystko z powodu kierownika.Cytat: marcin_N w Września 10, 2012, 10:05:38 amPinki: Dzień dobry, ja z pizzo Klient: Nie zamawiałem. Spierdalaj Raz babka mi nie przyjęła pizzy bo była "za duża" a zamawiała giganta.
Pinki: Dzień dobry, ja z pizzo Klient: Nie zamawiałem. Spierdalaj
www.sadistic.pl/fail-w-kronice-igrzysk-tvp-vt137747.htmAle fredzlem pomachal do publicznosci na sam koniec.
Cytat: svonston w Września 10, 2012, 11:22:28 amNie oszukujmy sie - i tak niczego nie poruchasz.Chyba ty.Also EKIPA KRAKOWSKA (tarniak, Kert, master, szmajdzik(?) i wszyscy ktorych pominalem, A BYLIBY CHETNI) wbijamy w piatek na piwko gdzies? NIE BADZCIE piz**.
Nie oszukujmy sie - i tak niczego nie poruchasz.
Zamówiła odruchowo giganta, i potem sobie przypomniała, że jest na diecie.
Cytat: svonston w Września 10, 2012, 10:42:55 amwww.sadistic.pl/fail-w-kronice-igrzysk-tvp-vt137747.htmAle fredzlem pomachal do publicznosci na sam koniec.To jest właśnie praca w telewizji. Nawet jak montażysta zobaczy takiego "kwiatka" to nie ma czasu myśleć nad wykorzystaniem innego ujęcia.
Cytat: szmajdzik w Września 10, 2012, 18:48:31 pmCytat: svonston w Września 10, 2012, 10:42:55 amwww.sadistic.pl/fail-w-kronice-igrzysk-tvp-vt137747.htmAle fredzlem pomachal do publicznosci na sam koniec.To jest właśnie praca w telewizji. Nawet jak montażysta zobaczy takiego "kwiatka" to nie ma czasu myśleć nad wykorzystaniem innego ujęcia.Ej ale to w TVP też obraz był zaciemniony i tylko frendzel w oświetlonym kręgu? Czy to internet dorobił?