cho na irca
Mozna sie przeprowadzic do Polski zawsze.
Ale tu kurwin szaleje i wszystkich od tytaczy wyzywa.
"Akurat że pan zdobył biegun bez nóg to nie jest żaden wyczyn, pan akurat miał łatwiej bo panu nogi nie marzły"
Mnie tam ci niepełnosprawni nie przeszkadzają, ale niech się Pistoriusy od zawodów dla normalnych ludzi jak najdalej trzymają
Cytuj"Akurat że pan zdobył biegun bez nóg to nie jest żaden wyczyn, pan akurat miał łatwiej bo panu nogi nie marzły" no to akurat prawda.To tak samo jak ten biegacz bez nóg. wyobraźcie sobie jak by biegał bolt gdyby nie miał kontuzji łydek czy kostek co kilka treningów
Mnie tam ci niepełnosprawni nie przeszkadzają, ale niech się Pistoriusy i inne cyborgi od zawodów dla normalnych ludzi jak najdalej trzymają
Cytat: CancerPL w Września 10, 2012, 22:43:47 pmCytuj"Akurat że pan zdobył biegun bez nóg to nie jest żaden wyczyn, pan akurat miał łatwiej bo panu nogi nie marzły" no to akurat prawda.To tak samo jak ten biegacz bez nóg. wyobraźcie sobie jak by biegał bolt gdyby nie miał kontuzji łydek czy kostek co kilka treningówCytat: Iras w Września 10, 2012, 22:42:40 pmMnie tam ci niepełnosprawni nie przeszkadzają, ale niech się Pistoriusy i inne cyborgi od zawodów dla normalnych ludzi jak najdalej trzymają Uuu, widzę, że zahaczamy o transhumanizm. Widzę też, z którą stroną sympatyzowaliście w Deusie
CZEŚĆ.
Cytat: svonston w Września 10, 2012, 11:22:28 amNie oszukujmy sie - i tak niczego nie poruchasz.Chyba ty.Also EKIPA KRAKOWSKA (tarniak, Kert, master, szmajdzik(?) i wszyscy ktorych pominalem, A BYLIBY CHETNI) wbijamy w piatek na piwko gdzies? NIE BADZCIE piz**.
Nie oszukujmy sie - i tak niczego nie poruchasz.
Siema, myślę jakby tu zmarnować dzień. Jakieś pomysły?
To ktoś nie ma forumka jako strony startowej? Ja je**e, ale przegryw.
Ja mam te karty w Operze i pierwsze miejsce po lewej stronie od razu forumek.
Zaraz zmienisz kolejnosc przez minusy.
http://www.weszlo.com/news/11781-W_takim_razie_ja_tez_jestem_faszystaI jak tu Stana nie lubić. Czasami sie zastanawiam czy gdybym był dużo bardziej elokwentny i oczytany to bym identycznych tekstów nie produkował