100% siebie daje tylko w lozku. If you know what i mean
TO SIE NIE DZIWIE, ZE NIE ZBIL PJONTKI ZIOMEKJechal typ identyko jak ty, nawet mial taka sama brodke mala smieszna krotka. Zdziwilem sie, ze lewakow nie cisniesz, bo akurat jakies duperki o aborcji gadaly.
Zaraz w domciu : )Te nowe mapy do bfa 3 na ps3 to jakaś porażka.
Cytat: piter86 w Września 19, 2012, 14:15:04 pmZaraz w domciu : )Te nowe mapy do bfa 3 na ps3 to jakaś porażka.Najlepsze mapy w Bf3. Sam jestes porażka..
Svon, byłem dziś na kebabie na Alejach Ujazdowskich (niedaleko tego ronda z palmą...de gaulle'a). Turki prawdziwe go przyrządzały. Przyznam, że zajebisty.
For Mati;
Cytat: BoBaN w Września 19, 2012, 19:46:25 pmSvon, byłem dziś na kebabie na Alejach Ujazdowskich (niedaleko tego ronda z palmą...de gaulle'a). Turki prawdziwe go przyrządzały. Przyznam, że zajebisty.Znow byles w Wawie i sie nie odezwales?!
Cytat: svonston w Września 19, 2012, 19:48:37 pmCytat: BoBaN w Września 19, 2012, 19:46:25 pmSvon, byłem dziś na kebabie na Alejach Ujazdowskich (niedaleko tego ronda z palmą...de gaulle'a). Turki prawdziwe go przyrządzały. Przyznam, że zajebisty.Znow byles w Wawie i sie nie odezwales?!Musiałem jechać w jednej sprawie. Odezwać się chciałem, ale jak już byłem w Wawie to się zorientowałem, że na nowym telefonie nie mam Twojego numeru.
Cytat: BoBaN w Września 19, 2012, 20:03:45 pmCytat: svonston w Września 19, 2012, 19:48:37 pmCytat: BoBaN w Września 19, 2012, 19:46:25 pmSvon, byłem dziś na kebabie na Alejach Ujazdowskich (niedaleko tego ronda z palmą...de gaulle'a). Turki prawdziwe go przyrządzały. Przyznam, że zajebisty.Znow byles w Wawie i sie nie odezwales?!Musiałem jechać w jednej sprawie. Odezwać się chciałem, ale jak już byłem w Wawie to się zorientowałem, że na nowym telefonie nie mam Twojego numeru. CO ZA ZWIERZ!!!Nastepny razem sie odezwij.
Cytat: svonston w Września 19, 2012, 20:05:11 pmCytat: BoBaN w Września 19, 2012, 20:03:45 pmCytat: svonston w Września 19, 2012, 19:48:37 pmCytat: BoBaN w Września 19, 2012, 19:46:25 pmSvon, byłem dziś na kebabie na Alejach Ujazdowskich (niedaleko tego ronda z palmą...de gaulle'a). Turki prawdziwe go przyrządzały. Przyznam, że zajebisty.Znow byles w Wawie i sie nie odezwales?!Musiałem jechać w jednej sprawie. Odezwać się chciałem, ale jak już byłem w Wawie to się zorientowałem, że na nowym telefonie nie mam Twojego numeru. CO ZA ZWIERZ!!!Nastepny razem sie odezwij. Zostałeś wychujany, nowy telefon ma internet, w wawce jest od chu** hotspotów więc nie było żadnego problemu napisać na forumku.
http://allegro.pl/metroid-prime-trilogy-collectors-ed-wii-i2634109519.htmlMocno niedostępna giera w zajebistej cenie. Ja nie kupuje bo swój egzemplarz już mam. Dałem 2 stówy pół roku temu a raczej nie powinno z czasem tanieć bo to jest limitka z ograniczonym nakładem. polecam.
No w sumie kolekcjonerka zeldy ww śmiga od lat też w takiej samej cenie. Czyli pewnie utrzyma się taka jak teraz. Dostępność tak czy siak mikra.
TY TEZ MNIE WYCHUJALES, BO DALEJ NIE WKLEILES SWOJEJ MORDYCO WY WSZYSCY TACY BANDYCI?