ARABOW.
te chłopy z disco polo myślą, że są fajni i wygryw życia
Cytat: Kert w Września 22, 2012, 21:39:53 pmte chłopy z disco polo myślą, że są fajni i wygryw życiabycie discopolowcem = wygryw i fajnosc 100%
No to bij niemca w kask.
Na przykład z przegrywem Fry'a z Futuramy mi się dużo lepiej solidaryzowało.
No, fest. Właściwie nie on sam, tylko to, że Elijah go jako jedyny widzi jako człowieka. Na przykład z przegrywem Fry'a z Futuramy mi się dużo lepiej solidaryzowało.
O ja, ale się ch**owo przegląda neta na malutkim ekraniku tel. W dodatku jakieś dziwne podpowiedzi słówek i czasem jakieś gowno wychodzi. Słabość.
Cytat: svonston w Września 22, 2012, 22:48:30 pmO ja, ale się ch**owo przegląda neta na malutkim ekraniku tel. W dodatku jakieś dziwne podpowiedzi słówek i czasem jakieś gowno wychodzi. Słabość.Ja dzisiaj przeglądałem dużo neta na Galaxy SIII i było wyjebiście.
Serio. Gdyby nie to, że trochę stetralem tel to bym zmienił na jakiś z większym ekranem, a tak to za dużo musiałbym dołożyć sporo kasy na drugi tel a te pieniądze wolę wydać na coś innego. Większy = lepszy i nie dajcie sobie wmówić że jest inaczej.
temperatura spalania drewna ... Jaka jest osiągana przez poszczególne gatunki ...
czy mając podane wartość opałową drewna oraz jego gęstość można wyliczyć przybliżoną tempreturę ...
Nieprwidłowy link youtubeTakich piłkarzy juz nie ma i pewnie nigdy nie bedzie
Tak? Powrót z wesela i z odwiezienia drugiego operatora na stację. Teraz na pewno śpisz Lem więc dzisiaj wygrywam Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Orientujecie się, po ile stoi NFS: the Run w Saturnach, Empikach itd.?