Fajnie wyszło, jedyne co mi dziwnie leży to "W tym roku przywitaj <sceny akcji> <tytuł gry>..." Ale jak on ma na imię?
Trochę to dziwnie wygląda po ty jak przedstawiłeś wszystkie poprzednie postacie.
A co pomyślałeś sobie po zobaczeniu tego ostatniego napisu?
A jak nie pomyślałeś to licze na ciche "Connora" od fanów. A jesli nie pamietają: wbiją na stronkę by sobie przypomnieć jak dostaną zajawki od filmiku
PS:to było przedłużenie posta windo jakbys nie zaczaił
od stony technicznej spoko. nie wiem jak te hasełka, to "potem" koniecznie do zmiany. "w tym roku przywitaj" też bym zmienił, może na coś w stylu "w tym roku czas/kolej na", da większe poczucie ciągłości i nie będzie wyglądało na nieudolne tłumaczenie z angielskiego.
Hmm bardzo ciekawa uwaga co do "w tym roku kolej na". Też to mocno przemyślę bo na pierwszy rzut oka brzmi lepiej
btw. nie wiem też jak z marketingowego punktu widzenia wygląda zestawienie cinematiców z real timem. wydaje mi się, że nawet nie powinno się sugerować, że nowa część wygląda gorzej od starych, ale ja tam się nie znam i może ubi ma na to inny punkt widzenia.
Dokładnie. Właśnie jest ta kwestia różnic jakościowych. Jedynie przy Connorze lekko przemieszałem, ale starałem się też tak dobrać, by nie było widać zbytnio różnic (tym bardziej, że w przypadku montażu ostatecznej wersji do TV, wszystkie materiały powinny być dostępne w 1080p). No i 30 sekundowy spot w telewizji przy drobnym przemieszaniu nie powinien zwrócić uwagi na ewentualne różnice cinematic-gameplay.
Cytat: svonston w Dzisiaj o 16:55:25
Fajne, mi sie podoba, ale zamiast "potem" uzylbym "nastepnie" albo cos w ten desen. Potem to mozna smierdziec.
O dziękówa, jak inni sądzą podobnie to zaraz to wprowadzę.
Edit:
Ok "Następnie" brzmi zdecydowanie lepiej, lecę podmienić.
Kolega zasugerował zmianę na "Potem nadszedł czas".
Ogólnie pomysł fajny, też pierwsze co zauważyłem to rozjazd ścieżki i drażniące "potem", samo słowo jest trochę "banalne".
Fajnie, że spot skupia się na głównych bohaterach.
Imo po drobnych zmianach będzie całkiem porządnie.
Po przemyśleniu "Następnie" będzie chyba najlepsze, ale dzięki za opinię
Rozjazd ściezki rozumiem przy napisach? Widzę mocno się to rzuca w oczy więc zmiana jakaś musi być.
Dzięki wszystkim wielkie, lecą plusy i na dniach ostateczna wersja (mam nadzieję)
W zasadzie nie ma i nie umiem tego wytłumaczyć racjonalnie, ale na myśl o tym, że miałbym się w końcu ustawić z kimś kogo znam od 4 lat korespondencyjnie jako >nick< ogarnia mnie nieprzyjemne skrępowanie w stylu "matka i kumple mnie obśmieją". Żeby była jasność, nie atakuję Was, tylko chciałbym wiedzieć jak to traktujecie.
Ja tam nie mam z tym problemu.
No to przeca. Oj Wojteq dziwnyś jakiś. Takie czasy po prostu.
Ja tam wyjazd do Wawy z Devilkiem wspominam zajebiście