Siema !
Ja wczoraj byłem świadkiem dobrej akcji. Oczywiście elita miasta po najebaniu się i ujrzeniu że 200 m dalej jest policja do jakiejś akcji zaczęła wykrzykiwać hasła o Lechu, Wiśle i takie tam, oczywiście na pełnym kozaku i wyjebaniu. Jak podjechała policja nie wiedzieć czemu nagle ucichli, policja odjechała i ku mojemu zdumieniu znów zaczęli krzyczeć, w dodatku jak to na prawdziwych tough guy przystało jak lodówa zniknęła z pola widzenia dodali "zawsze i wszędzie ...". Dwóch typów im zwróciło uwagę, a oni, że krytyki nie lubią to zaczęli się z nimi przepychać i napier**lać, jakież było moje zdziwienie kiedy tych dwóch typów okazało się tajniakami(jeden w przerwie od wymierzania ciosów pokazał odznake) hahahahahaha
Tamci się pięknie obsrali, nawet w pewnym momencie dupa była z tymi dwoma "kozakami" i też się rzuciła na tych typów, a jak się okazało co jest grane to do nich "proszę was po prostu spier**lajcie, po ch** się odzywaliście i prowokowaliście w ogóle"
Mam nadzieję, że przyjebią im normalne wyroki za napaść w cywilu i ch**, ja tam takich ludzi to mam tylko ochotę zabić.