Gdzie mogę obejrzeć w necie F1?
Wiecie ze mam drugiego pod wzgledem wielkosci kutasa w gminie?
Cytat: CancerPL w Listopada 04, 2012, 14:21:10 pmWiecie ze mam drugiego pod wzgledem wielkosci kutasa w gminie?To czemu go nie używasz?
Cytat: maly_pinki w Listopada 04, 2012, 14:22:39 pmCytat: CancerPL w Listopada 04, 2012, 14:21:10 pmWiecie ze mam drugiego pod wzgledem wielkosci kutasa w gminie?To czemu go nie używasz?a myslisz, skunt wiem ze drugi?
Szkoła, praca, dziewczyna, rodzina,wszystko to nie obchodzi dziś mnie,kiedy gra ukochana drużyna,której dawno oddałem serce swe.Tyle jeszcze jest meczów przed nami,tylu wrogów padnie u naszych stóp.Tyle jeszcze wyjazdów z zakazami,ciebie Legio będę kochał aż po grób!Pozdrawiamy was bracia za kratami,pamiętajcie tych kilka prostych słów,że my o was tu zawsze pamiętamyi czekamy kiedy tu będziecie znów.
Z dziewczynami "kolegów"
A jak Cancer pod względem alkoholizmu? Przodujesz w statystykach?
Cansiu, jebniemy wieczorkiem co-opa w BF3?
ogladałes na yt co trzeba zrobić z tymi 3 grupami?
Your time window is always limited to 1-2 seconds only.
Cytat: CancerPL w Listopada 04, 2012, 14:42:03 pmogladałes na yt co trzeba zrobić z tymi 3 grupami?Jeszcze nie. Obejrzę finał w tenisa,Jest gdzieś w TV?
MINUSY DO KONCA ZYCIA.BTWWbijasz dzisiaj do kawiarni naukowej na the long haul?
Cytat: Lem w Listopada 04, 2012, 17:17:58 pmMINUSY DO KONCA ZYCIA.BTWWbijasz dzisiaj do kawiarni naukowej na the long haul?kur** nie. Gdyby nie ten durny, hipsterski pomysł z tramwajem to by poszedł, a tak to nie pójdę na 10 na koncert jak muszę o 5 wstać.