Cytat: Lupi w Listopada 19, 2012, 11:03:05 am
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2012, 11:15:46 amCytat: Lupi w Listopada 19, 2012, 11:03:05 am
Dzisiaj około godziny czternastej okaże sie czy dostałem bardzo fajną prace trzymajcie kciuki chłopaki bo jeżeli jej nie dostane to jestem ujebany
Gramy. Od jutra będę miał dużo wolnego bez duperki, więc fchui dni będę wolny non-stop wieczorkami.
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2012, 13:40:20 pmGramy. Od jutra będę miał dużo wolnego bez duperki, więc fchui dni będę wolny non-stop wieczorkami.znalazła se kochanka murzyńskiego czy jak?
Cytat: CancerPL w Listopada 19, 2012, 15:19:34 pmCytat: Ryo w Listopada 19, 2012, 13:40:20 pmGramy. Od jutra będę miał dużo wolnego bez duperki, więc fchui dni będę wolny non-stop wieczorkami.znalazła se kochanka murzyńskiego czy jak?Jedzie do rodziców za granicę coś kaski zarobić. Wobec tego już będzie mogło migać o 3 rano z TV i nikt się nie przyjebie
W akademie to po chuju. Chociaż w BF możesz przyciąć, bo ma dedyki. W innym przypadku licz się z ciągłym wywalaniem.
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2012, 15:50:36 pmW akademie to po chuju. Chociaż w BF możesz przyciąć, bo ma dedyki. W innym przypadku licz się z ciągłym wywalaniem.Znalazłem jakiś programik, który robi z lapa hotspota. Podobno działa bez problemu.
Przydałoby się na wyjścia, gdy się z kobietą na zakupy chodzi
Zawsze mozna przestac byc pantoflem i nie chodzic z kobieta na zakupy
JAK OD RAZU NIE POSTAWISZ JASNO SPRAWY TO DO KONCA ZYCIA BEDZIESZ POPYCHADLEM W REKACH KOBITY
Cytat: svonston w Listopada 19, 2012, 19:03:15 pmZawsze mozna przestac byc pantoflem i nie chodzic z kobieta na zakupy Pozostaje kwestia kontroli wydatków
Lol, lol...Brat znajomego z którym za młodu grałem w futsal kupił sobie Murcielago. Od tygodnia jeździło Lambo u nas i nie wiedziałem czyje to. Dziś siedzimy na kebsie u ziomka, a ten podjeżdża się pochwalić. Dźwięk ma tak zajebisty, że musiałem majty zmieniać jak mu przycisnął odjeżdżając.