Cytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 05:52:40 amJak to dobrze, że już do roboty. MASZ SWOJĄ KORPORACJĘ SIURU!
Jak to dobrze, że już do roboty.
Cytat: cappo w Grudnia 10, 2012, 11:16:01 amCytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 05:52:40 amJak to dobrze, że już do roboty. MASZ SWOJĄ KORPORACJĘ SIURU! Ale ja naprawdę się cieszę. Nawet poprosiłem o pracę w święta i dostałem.
Polak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.
Cytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 14:54:05 pmPolak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.Nie wiem czy lubię, ale wszystko inne wkur**a mnie bardziej więc to przynajmniej mniejsze zło.
Cytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 15:10:29 pmCytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 14:54:05 pmPolak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.Nie wiem czy lubię, ale wszystko inne wkur**a mnie bardziej więc to przynajmniej mniejsze zło.Chciałbym mieć taką pracę, która mnie zajmie w takim stopniu, że nie będzie czasu na myślenie.
Cytat: windomearl w Grudnia 10, 2012, 15:19:06 pmCytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 15:10:29 pmCytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 14:54:05 pmPolak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.Nie wiem czy lubię, ale wszystko inne wkur**a mnie bardziej więc to przynajmniej mniejsze zło.Chciałbym mieć taką pracę, która mnie zajmie w takim stopniu, że nie będzie czasu na myślenie.Jak nie robota to zajmuj się czymś związanym ze studiami od godziny x do y, a jak skończysz to się najeb i idź spać. Zima sprzyja, bo ciemno. Ja się za jakieś 30 minut kładę i już mam dzień za sobą.
Cytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 16:04:39 pmCytat: windomearl w Grudnia 10, 2012, 15:19:06 pmCytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 15:10:29 pmCytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 14:54:05 pmPolak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.Nie wiem czy lubię, ale wszystko inne wkur**a mnie bardziej więc to przynajmniej mniejsze zło.Chciałbym mieć taką pracę, która mnie zajmie w takim stopniu, że nie będzie czasu na myślenie.Jak nie robota to zajmuj się czymś związanym ze studiami od godziny x do y, a jak skończysz to się najeb i idź spać. Zima sprzyja, bo ciemno. Ja się za jakieś 30 minut kładę i już mam dzień za sobą.Mateusz uspokój się, bo zaczynam Ci wierzyć w te bzdury
Cytat: cappo w Grudnia 10, 2012, 16:10:07 pmCytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 16:04:39 pmCytat: windomearl w Grudnia 10, 2012, 15:19:06 pmCytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 15:10:29 pmCytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 14:54:05 pmPolak, który lubi swoją robotę i chodzi do niej częściej, niż musi? Aż dziwne.Nie wiem czy lubię, ale wszystko inne wkur**a mnie bardziej więc to przynajmniej mniejsze zło.Chciałbym mieć taką pracę, która mnie zajmie w takim stopniu, że nie będzie czasu na myślenie.Jak nie robota to zajmuj się czymś związanym ze studiami od godziny x do y, a jak skończysz to się najeb i idź spać. Zima sprzyja, bo ciemno. Ja się za jakieś 30 minut kładę i już mam dzień za sobą.Mateusz uspokój się, bo zaczynam Ci wierzyć w te bzdury Trochę przesadziłem, bo jeszcze seriali dzisiejszych nie skończyłem. Bosze ten dexter coraz głupszy.
nom ;(ale lekka pipa tarniak co ile będziesz się widywał ?
aha na pół roku wyjechała, no jakby nie patrzeć trochę jest. no przecież urlop będzie Ci nowy przysługiwał w 2013 to chyba z tydzień, dwa Ci dadzą bez problemu co ?
Miłosław słabiutki, po taniosci to książece jest całkiem całkiem.numer jeden to zubr z biedry duzy i tani
Cytat: Soul hunter 16 w Grudnia 10, 2012, 16:52:06 pmaha na pół roku wyjechała, no jakby nie patrzeć trochę jest. no przecież urlop będzie Ci nowy przysługiwał w 2013 to chyba z tydzień, dwa Ci dadzą bez problemu co ?No właśnie. To akurat na jeden wyjazd. 2.5 koła bilet + pół koła transport lądowy, 0.5 koła+ szczepienia, 300 zł wiza, paszport 200 zł, bo kur** gardze landami poza cywlizacją + życie tam. Się wje**łem, no ale cóż. Nowy American Dad polecam jak coś.
tytacz napisz coś to dam Ci plusa za deala tylko albo ja jak rozpakowywałem albo te chu** z poczty spowodowali uszkodzenie pudełka od dragon age(bo kawałki były w środku), ale tam ch**. CHYBA, ŻE TAKIE WYSŁAŁEŚ A MNIE NIE POINFORMOWAŁEŚ ŻEBY NIE ZEJŚĆ Z CENY !
Tak to jest w korpo. Powiedzą, że masz jechać szkolić jakichś obywateli z dalekiego kraju, gdzie robota jeszcze tańsza, niż w Polsce, to nie masz wyjścia, no chyba, że szukać innej roboty.
Cytat: Soul hunter 16 w Grudnia 10, 2012, 16:55:35 pmtytacz napisz coś to dam Ci plusa za deala tylko albo ja jak rozpakowywałem albo te chu** z poczty spowodowali uszkodzenie pudełka od dragon age(bo kawałki były w środku), ale tam ch**. CHYBA, ŻE TAKIE WYSŁAŁEŚ A MNIE NIE POINFORMOWAŁEŚ ŻEBY NIE ZEJŚĆ Z CENY !Lol. To musieli coś zrobić podczas transportu, albo babka na poczcie za mocno przyje**ła pieczątką Przysięgam z ręką na sercu, że pudełka były w bardzo dobrym stanie A demons souls ok?
Cytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 16:58:29 pmTak to jest w korpo. Powiedzą, że masz jechać szkolić jakichś obywateli z dalekiego kraju, gdzie robota jeszcze tańsza, niż w Polsce, to nie masz wyjścia, no chyba, że szukać innej roboty.Ona nie pracuje w korpo. A ja nie chcę się stąd ruszać. Kraków jest git. No chyba, że wszystko się popierdoli to skandynawia welcome to.
Cytat: Soul hunter 16 w Grudnia 10, 2012, 16:55:35 pmtytacz napisz coś to dam Ci plusa za deala tylko albo ja jak rozpakowywałem albo te chu** z poczty spowodowali uszkodzenie pudełka od dragon age(bo kawałki były w środku), ale tam ch**. CHYBA, ŻE TAKIE WYSŁAŁEŚ A MNIE NIE POINFORMOWAŁEŚ ŻEBY NIE ZEJŚĆ Z CENY !Tytacz elegancko pakuje gry, więc to na pewno poczta. Byłem pod wrażeniem.
Cytat: tarniak w Grudnia 10, 2012, 17:03:24 pmCytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 16:58:29 pmTak to jest w korpo. Powiedzą, że masz jechać szkolić jakichś obywateli z dalekiego kraju, gdzie robota jeszcze tańsza, niż w Polsce, to nie masz wyjścia, no chyba, że szukać innej roboty.Ona nie pracuje w korpo. A ja nie chcę się stąd ruszać. Kraków jest git. No chyba, że wszystko się popierdoli to skandynawia welcome to.He he he, zostałeś zarażony Islandią? ;p Tak w ogóle, kur** ciesz się, że masz na kogo czekać. Ja aktualnie zostałem sam ze wspomnieniami i jest mega chujnia.
Zrób one-shoot, jebnij robote i smigaj za dupą
No u Ciebie byśmy mieli najsprawiedliwiej chyba. Mi wbita z Wrzosów na Podgórz też trochę zajmie ;]