Zamykam chłopaki
KZ2 albo U1, wybieraj
tranzakcji
Kupiłem to FFVII, podczas tranzakcji ps3 sie zajebało i teraz nie wiem co zrobić, bo się boję, że zajebie kase a gry na oczy nie zobaczę. I JAK TU NIE PIRACIC?
Czemu kupujesz przez ps3? Wejdź na PSP do PSS i do ostatnio ściąganych i stamtąd zgraj, przecież to oczywiste.
Głupie pytanie: karta nie jest zabezpieczona przed zapisem? Wykasowałeś z karty custom soft? Może nie chce skopiować, bo wykrywa w/w oprogramowanie. Da się podłączyć np w formie pamięci masowej do ps3 i skopiować instalke prosto na kartę?
Modowane chyba, nie znam się, moge piraty odpalać. Skopiowalem z ps3, odpalam pojawia się "health warning", czarny ekran i wywala błąd.
Cytat: el becetol w Grudnia 23, 2012, 16:55:42 pmCzemu kupujesz przez ps3? Wejdź na PSP do PSS i do ostatnio ściąganych i stamtąd zgraj, przecież to oczywiste.Bo psp mi się nie chce z roputerem połączyć, bo mu zabezpieczenia nie pasują.
A w ogole toCytat: windomearl w Grudnia 23, 2012, 16:57:49 pmCytat: el becetol w Grudnia 23, 2012, 16:55:42 pmCzemu kupujesz przez ps3? Wejdź na PSP do PSS i do ostatnio ściąganych i stamtąd zgraj, przecież to oczywiste.Bo psp mi się nie chce z roputerem połączyć, bo mu zabezpieczenia nie pasują.Ogarnij to, pewnie szyfrowanie masz złe wybrane, np WEP 256 na routerze, którego psp nie rozumie.