0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wkurza mnie jutrzejszy sprawdzian z fizyki z siły elektrodynamicznej, elektromotorycznej, 10 rodzajów indukcji i jeszcze coś o prądach. Beeeeh.
A tak naprawde to mam na to wyje**ne
Mogę się jedynie wkurzyć jak mnie wyjebią ze studiów, zwłaszcza że wszystko poza matmą już zaliczyłem i właśnie najbardziej wkurzyło by mnie to, że niepotrzebnie straciłem czas na naukę na pozostałe przedmioty.
Przelewasz 5 zł i daje ci dostęp do rapida na 2 godziny.
No to nie narzekaj.
A co jest w tym updacie? Jeszcze bym rozumiał gdyby jakaś świetna gra wychodziła A co z konsolą się stało i jak z naprawą?
Cytat: Miazga w Lutego 03, 2010, 23:14:48 pmPrzelewasz 5 zł i daje ci dostęp do rapida na 2 godziny.mógłbym się zgodzić gdyby nie 2 rzeczy:I: za 7zł mam kebaba...czyli dokładam 2zł...II: przy tym transferze co mam download z torrenta zajmie 1,5 godziny.
Coś tanie te kebaby. Czy aby napewno świeże.
Nie kupuj GoW III bo patrz ile będziesz za to kebabów miał i nawet na czpkę na zimę zostanie.
wkur**a mnie, że pochorowałem się akurat przed ostatnim, najcięższym egzaminem. Oznacza to, że: a) nie bardzo mam się jak uczyć, b) nie bardzo widzę opcję na najebanie się po tym wszystkim.
Mi by się nie chciało drugi raz to wszystko robić. Nie mogłeś twardego dysku wyjąć?