Filmy na megavideo tną się niemiłosiernie
Cytat: marcin_N w Stycznia 06, 2011, 18:07:11 pmFilmy na megavideo tną się niemiłosiernie Streaming jest dla frajerów.
Streaming jest dla frajerów.
Kilka godzin temu zostawiłem do streamowania film na youtubie (Nibelungen Siegfried) i jest jakoś 95% gotowego, a zostało mi 10 minut internetu, więc się nie załaduje na pewno do końca. Echhhhhhhhhhh....Wiadomość scalona: Stycznia 10, 2011, 19:59:01 pmHAHA CUD INTERNET TURBOPRZYSPIESZYŁ i się doładowało. Ja bym wam też ten film polecał: http://www.youtube.com/user/earlycinema#p/u/27/WROBj4SOi48
adaptacji
Przeca to po niemiecku jest. Ale jaszczur z okolic 15-tej minuty wygląda bardziej przekonująco niż potwory z filmowej adaptacji Wiedźmina.
Zupka mi zkwaśniała, piwko wywietrzało z gazu, a sałatka warzywna straciła witaminki . . .
chu** się znacie
olanie przeze mnie niektórych przedmiotów
Ale to raczej w tym rzecz:Cytat: marcin_N w Stycznia 16, 2011, 23:06:30 pmolanie przeze mnie niektórych przedmiotów
Kupuję Heavy Rain, gram, wkręcam się, trzepię padem przy gołej lasce pod prysznicem, rozochocony wchodzę na chwilę do tematu na GO poświęconego grze... i już mogę ją sprzedać. Niech was szlag, nawet w oznaczanie spoilerów się nie bawicie.
Play mobile. Jedno wielkie kurestwo.