Głosów w sumie: 21
Głosowanie skończone: Lipca 30, 2012, 21:09:33 pm
Zasięga opinii lekarzy i duchownych, bo przecież sam nigdy nie przeprowadził operacji tego typu, chyba że na kocie.
Komunistyczni aparatczycy na pewno mają dużo ciekawych historii.
Eeeeeeeeeee, jedyne co tatuś miał z PZPR wspólnego to drużynowe picie wódki na spotkaniach partyjnych raz w miesiącu na uczelni.
Można prosić o inny zestaw odpowiedzi?
Cytat: Mr_Zombie w Lipca 23, 2012, 22:24:32 pmMożna prosić o inny zestaw odpowiedzi? True story. Nie mam pomysłu na kogo głosować ale wiem że nie pójście na wybory to głos oddany na najsilniejszego kandydata a nie widzi mi się żeby PO rujnowało ten kraj przez kolejną kadencje. Wcześniej zagłosowałem na palikota czego żałuje i nie zamierzam powtarzać bo gość jest pustą kukłą. Jak będę grał na przeciwwagę PO to zostanę takim samym palantem jak wszyscy ich wyborcy których jedynym powodem było "byleby nie ten PIS". kur** nie wiem.
24 głosy? jak na tym forum nie ma tylu aktywnych porumowiczów
Cytat: monio4 w Lipca 24, 2012, 16:38:49 pmCytat: Mr_Zombie w Lipca 23, 2012, 22:24:32 pmMożna prosić o inny zestaw odpowiedzi? True story. Nie mam pomysłu na kogo głosować ale wiem że nie pójście na wybory to głos oddany na najsilniejszego kandydata a nie widzi mi się żeby PO rujnowało ten kraj przez kolejną kadencje. Wcześniej zagłosowałem na palikota czego żałuje i nie zamierzam powtarzać bo gość jest pustą kukłą. Jak będę grał na przeciwwagę PO to zostanę takim samym palantem jak wszyscy ich wyborcy których jedynym powodem było "byleby nie ten PIS". kur** nie wiem.Oddajesz pusty głos i gotowe, sam tak zrobię.
Takim czymś przyblizasz PO do kolejnej wygranej, juz zagłosuj nawet na co chcesz ,tylko nie oddawaj pustego głosu lub tez na PO
Jak będę grał na przeciwwagę PO to zostanę takim samym palantem jak wszyscy ich wyborcy których jedynym powodem było "byleby nie ten PIS". kur** nie wiem.
wszystko/gówno/szatan/naziole/pedały > PO i TUSK ch**
Biedroń bez PO rozwinąłby skrzydła, może nawet wyhuśtał Tuska ze stanowiska. Tylko, że znowu Tomasz przeniesie swój jad z niszczyciela polskiej gospodarki na pedała.
Według twoich kryteriów to w ogóle obóz zdrady narodowej, kolaborujący z Niemcem...
Zakończyłem głosowanie, jak widać na tym forum jest 6 totalnych debili, imbecylów i pseudo polaków
Cytat: Tomasz w Lipca 26, 2012, 22:17:24 pmZakończyłem głosowanie, jak widać na tym forum jest 6 totalnych debili, imbecylów i pseudo polakówJa przynajmniej w wojsku byłem.
Ciekawe ilu z tych piętnastu zostanie w kraju jak Putin przyjedzie z czołgami.
I co tam robileś? wpie**alałeś grochówke i żurek a teraz gada roslinowego udajesz?
strzelał raz,
Ziomek był w wojsku, strzelał raz, a jak żeśmy później strzelali z wiatrówki, to mu musiałem tłumaczyć, że się pod cel celuje
No co tu kom. jak mozna oddawac głos na palikota , lewice czy najgorsze scierwo PO, trzeba miec totalnie najebane w deklu.Ale ch** zdychajmy do 67 roku, na pewno bede w stanie wykonywac jeszcze zawód
PO=PZPN
Cytat: CancerPL w Lipca 27, 2012, 17:21:51 pmPO=PZPNTomasz = Tomaszewski