0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Może Sony wie, że to gra na 4h i będzie zgarniać 6/10?
Cytat: tytacz w Czerwca 18, 2015, 17:04:31 pmMoże Sony wie, że to gra na 4h i będzie zgarniać 6/10? Ale drivecluba i the order pokazywali
A Until Dawn zapowiada się słabo jak dla mnie do takiego Heavly Rain'a nie ma startu, poza tym to już było
Until Dawn wygląda naprawdę fenomenalnie i choć nie stara się ukryć swoich niedoskonałości za pomocą różnorodnych filtrów, niczym The Order: 1886 to starannie nadrabia za sprawą mimiki i mocapu. Tak przekonujących animacji twarzy nie widziałem od czasów L.A. Noire. Przez całe 3 godziny, jakie spędziłem przed telewizorem, wielokrotnie zapominałem, że patrzę jedynie na trójwymiarowe modele postaci, a nie na prawdziwych aktorów. Wymowne, potrafiące idealnie przekazać wszelkie emocje twarze, to nie wszystko. Ciężko coś zarzucić właściwie wszelkim animacjom bohaterów, którzy poruszają się nad wyraz naturalnie.
Oprawa wizualna pozostawia trochę do życzenia. Twarze postaci są co prawda wysokiej jakości, świetnie przedstawiono emocje bohaterów. Tekstury i niektóre modele to już często nieco gorszy poziom, a na krawędziach obiektów dostrzega się „ząbkowanie”. Niepokojące są także spadki liczby klatek na sekundę w niektórych fragmentach - pozostaje mieć nadzieję, że to kwestia niedopracowania udostępnionego dema.