Kto pisał, że polski dubbing jest do dupy? IMO to jedna z lepiej zdubbingowanych gier jakie ukazały się na PlayStation. Gra aktorów wreszcie dobrze pasuje do sytuacji i wszystko zgrabnie się zgrywa. Jedyny minus to, że jest momentami zbyt cicho nagrane. Ogólnie świetna gierka. Gram z żoną i ja już chciałem iść spać a ona żebym dalej grał. Ciekaw jestem kolejnego podejścia i tego czy da się jakoś uratować bohaterów lub zmienić kolejność egzekucji. Ile tak średnio zajmuje przejście tej gry?
Btw. Grafa miecie. Polecam na materiał do miażdżenia Xbotów.
To faktycznie plus tej pozycji. Niby nastawiona dla samotnika z słuchawkami na uszak, ale najlepiej gra się z kobieta u boku, tak w formie seansu.
Dubbing zły nie jest, ale to żadna rewelacja (oryginalne głosy znacznie lepsze, nie ma się wrażenia studyjności). Gra całkiem dobra, choć ma nużące momenty.
Materiałem do miażdżenia konkurencji może być
The Order. UD ma znakomicie wykonane postaci, z tłem jest rożnie. Animacja jest taka sobie, dodatkowo trzyma 24k/s i jeszcze ma problem z utrzymaniem tej wartości, co przy jednej postaci na ekranie i surowym tle jest kpiną, a czymś, czym można się szczycić. Takie graficzne 7-8/10.