Najlepsza giera od dekady wychodzi także trzeba brać na premierę wersje na PS4. Pomijam już nawet wcześniejsze jej zaliczenie na X360, które nastąpi tydzień a może nawet 2 wcześniej.
MGS 5 pewnie mnie rozczaruje i nie dorówna jedynce czy trójce, ale takiego Wieśka 3 przeora na prawa i lewo grywalnością zdecydowanie. Samo demo to robi a co dopiero pełna gra.
Co do Hideo to może to i nawet dobrze, że go wypie**alają z Konami. Sam nawet bym go wyrzucił z uwagi na jego pierdolenie co premiera, że to już jego ostatnia część itp. Zawsze byłem poddenerwowany przez to, ale tylko dlatego, że obawiałem się poziomu kolejnych części.
Nie chce robić MGSów i jest zmuszany przez Konami aby nie porzucić własnego dziecka. Dokładnie o to właśnie w tej całej historii jego ostatnich konfliktów z Konami poszło. Tak więc niech spierdala.
Kolejną część MGSa podobno już się robi i kibicuje tym co ją tworzą aby była nawet lepsza od tych które on stworzył.
Tak naprawdę to na nowego dużego MGSa czekamy od 2008 roku. Przecież to jest 7 lat! Hańba. Max 2-3 lata powinno być.
https://twitter.com/Konami/status/620622639824941056Komentarze
Fucka to można pokazać Konami tylko za Sillent Hills, natomiast MGSa dawno temu on już nie powinien robić.
Co do "A Hideo Kojima Game" to pierwsza cześć jakoś tego na okładce nie miała a była najlepsza ze wszystkich.