Fragment recki z PSX Extreme: "A jesli zechcemy zdobyc wszystko, co jest do zdobycia, rozbudowac baze i zaliczyc wszystkie misje na maxa stuknac moze i nawet 100 godzin" Ogolna ocena 9+
Cytat: Kopersztyk w Sierpnia 25, 2015, 19:09:03 pmFragment recki z PSX Extreme: "A jesli zechcemy zdobyc wszystko, co jest do zdobycia, rozbudowac baze i zaliczyc wszystkie misje na maxa stuknac moze i nawet 100 godzin" Ogolna ocena 9+To tak z polowa wiedzmina moze @SH16Glowna os to w kolejnosci chronologicznej: 3, PW, GZ, PP, 1, 2, 4. Bez 3 pierwszych raczej nie ma co podchodzic do PP.
Cytat: windomearl w Sierpnia 25, 2015, 21:12:46 pmCytat: Kopersztyk w Sierpnia 25, 2015, 19:09:03 pmFragment recki z PSX Extreme: "A jesli zechcemy zdobyc wszystko, co jest do zdobycia, rozbudowac baze i zaliczyc wszystkie misje na maxa stuknac moze i nawet 100 godzin" Ogolna ocena 9+To tak z polowa wiedzmina moze @SH16Glowna os to w kolejnosci chronologicznej: 3, PW, GZ, PP, 1, 2, 4. Bez 3 pierwszych raczej nie ma co podchodzic do PP.Ponoc podstawowa linia fabularna to czas jakis - 25-30 godzin wiec i tak w cholere dlugo moim zdaniem.
Potem porówna do wersji na PS4 i będzie ocena cycuś glancuś
Pamiętam jak za wypowiadanie się o spiraconych grach były na GO bany.
Znajomy znajomego już dorwał
Cytat: Mnichu w Sierpnia 27, 2015, 17:43:09 pmZnajomy znajomego już dorwał tylko co na tym zdjeciu robią moje spodnie, które nosilem wczoraj?
Cytat: Mnichu w Sierpnia 27, 2015, 19:48:18 pmPotem porówna do wersji na PS4 i będzie ocena cycuś glancuś Dokładnie. Wersja na PS4 przyjdzie w poniedziałek.Zresztą ta giera graficznie siedzi w past genach także wiecie, ciekawie będzie.Wersja Xbox 360 zajmuje prawie 16GB.Strasznie wolno niestety idzie także zagram rano
Cytat: Kyokushinman w Sierpnia 27, 2015, 19:58:47 pmCytat: Mnichu w Sierpnia 27, 2015, 19:48:18 pmPotem porówna do wersji na PS4 i będzie ocena cycuś glancuś Dokładnie. Wersja na PS4 przyjdzie w poniedziałek.Zresztą ta giera graficznie siedzi w past genach także wiecie, ciekawie będzie.Wersja Xbox 360 zajmuje prawie 16GB.Strasznie wolno niestety idzie także zagram rano Czyli teraz juz moge. Do czasu jak mam admina, masz ten avek dozywotnio.
Mozesz sobie odpuscic zmiany avatara piracie.
Cytat: windomearl w Sierpnia 28, 2015, 11:05:37 amMozesz sobie odpuscic zmiany avatara piracie.Ja bym wyszukał bardziej wstydliwy avatar bo Snake z czapeczką pirata nie taki zły :C
Tamten ktos podrzucil, a ja nie mam czasu szukac. Jak ktos znajdzie chetnie zmienie.
Cytat: Mrocz w Sierpnia 28, 2015, 11:10:19 amCytat: windomearl w Sierpnia 28, 2015, 11:05:37 amMozesz sobie odpuscic zmiany avatara piracie.Ja bym wyszukał bardziej wstydliwy avatar bo Snake z czapeczką pirata nie taki zły :CTaa lepiej jęzor wywalić na całego i binokle aby ukryć twarz .Giere także będę miał na innych platformach także taki avatar nie do końca pasuje.
Sprzedaż zakończonaTen towar został wycofany ze sprzedaży.