Ja w ogole uwazam, ze ta seria nie powinna byc kontynuowana.
Nie kupuj
Bo już to słyszałem po MGS4
MGS to mega seria i może wychodzić jak dla mnie nawet co dwa lata. To co wyszło nie licząc budowy silnika można spokojnie w tym czasie zrobić.
Najlepiej bez Kojimy bo on się już wypalił i jedyne co mu zostało to robienie genialnych trailerów.
No ale Twoje zdanie na temat tej serii jest nic nie warte co udowodniles niedawno swoja niewiedza.
Taa ważniejsze jest twoje pierdolenie, że nie chcesz kolejnej części ileś tam razy do znudzenia . Jak mnie takie żałosne gadanie wkur**a, że masakra.
Na domiar wszystkiego sam poleciałeś po giere szybciej ode mnie
Także na przyszłość nie kupuj i nie pierd**.
Ok, tylko zauwaz, ze od dawna jaralem sie V. Tak, po 4 uwazalem, ze to powinien byc koniec, ale pozniej zmienilem zdanie. Domyslam sie, ze ciezko Ci cos takiego pojac, w ogole ciezko Ci pojac, ze ktos moze miec inne zdanie. Kolejnej czesci na pewno na premiere nie kupie, pewnie z ciekawosci sie zaopatrze po dlugim czasie od premiery. Zawsze to lepiej niz bezczelnie zajebac z torrenta.
I tak, moje pierdolenie na pewno jest warte wiecej, niz pierdolenie ziomeczka ktory nie potrafi odkryc fast travela w gierce w ktorej ma rzekomo nabite ponad 100h.
Co do MGS'a lepiej dla niego by było jakby się skończył. Żadnej serii na dobre nie wyszło klepanie tasiemca.
Ale nie tłumacz bo takie sprawy do niego nie dotrą. Wazne, zeby wyszla kolejna czesc ktora moze jak najszybciej zajebac z torrentow.