Ten sam archipelag tylko wyspa inna. Dobra wiadomość jest taka, że będzie można kontynuować przygodę "za sterami" postaci z części pierwszej. Godziny spędzone na pakowaniu hipków nie pójdą na marne. Walka wręcz nadal będzie grać pierwsze skrzypce.Sam silnik gry został odpowiednio usprawniony i będzie teraz obsługiwał m.in. zmienną pogodę w czasie rzeczywistym oraz takie atrakcje jak powodzie. Przyjdzie nam też powiosłować odrobinę, klepiąc przy okazji zombiaki wiosłem po główkach. Pojawią się forty, o które trzeba będzie dbać poprzez stawianie zasieków i umacnianie ogrodzeń.
Jedni mówią niedoceniony, inni, że crap jakich mało i by z daleka omijać
Od dawna chodzi na mnie zajebista ochota na oryginał, ale nie mam z kim co-opić na stałe to i chęci mniejsze. Te je**ne opcje kooperacji w grach wmawiają mi, że mam mniejszy fun i odechciewa mi się całkowicie grać
Cytat: Lupi w Sierpnia 31, 2012, 22:35:45 pmOd dawna chodzi na mnie zajebista ochota na oryginał, ale nie mam z kim co-opić na stałe to i chęci mniejsze. Te je**ne opcje kooperacji w grach wmawiają mi, że mam mniejszy fun i odechciewa mi się całkowicie grać Na PS3? Po ile to chodzi?
Cytat: Piter_neo w Sierpnia 31, 2012, 21:11:51 pmJedni mówią niedoceniony, inni, że crap jakich mało i by z daleka omijać Ty to się minąłeś z forumkami. A kysz z powrotem na o2.
Pograłbym, ale teraz dostęp do mojego ps3 będę miał od święta
23 kwietnia w USA i Kanadzie, 26 kwietnia w Europie
Jak poinformowali przedstawiciele Deep Silver, od dnia premiery Dead Island sprzedało się w liczbie 5 milionów egzemplarzy. Dane te obejmują zarówno pudełkowe wydania, jak i wersje cyfrowe.2 miliony ze wszystkich zakupionych egzemplarzy dotarło do graczy w ciągu ostatnich 13 miesięcy — w grudniu 2011 gra miała na koncie 3 miliony nabywców.