Podanie mozna uznac jako nieudany strzal tak wiec wszystko gra.
Mogli nie stać jak z kołkami w dupie to by im gola nie strzelili.
Czego ma sie wstydzic bo nie kumam?
Jak oni nie znaja pojecia wstydu to co powiedziec o innych druzynach. Co jak co ale akurat barca gra czysto i takie sytuacje z symulka zdazaja sie bardzo rzadko.
Ja pierd..... jeden gif i wniosek ze trenuja symulke.
Powiedz jakiej druzynie kibicujesz
Co do karnego, dalej nie czaje co w tym tak koszmarnego. Zagrali niestandardowo i tyle.
Nie powinniście mieć pretensji do Barcelony, że Włoska piłka jest tak żenująco słaba
Poprosze o zrodlo, kibicuje 23 lata i nie spotkalem sie z takim materialem. A o co chodzi?
I to podobno zgodne z przepisami jest Jak ja tych kurew katalońskich nienawidzę
kibicuje 23 lata
jestem obiektywny
ale ostatnia rzecza jaka mozna powiedziec o tej druzynie to to ze symulanci
Co do AC Milan do dzis pamietam final przegrany przez barce 4-0 w 94r
szanujaca kazdego przeciwnika
A ktos tu ma takie pretensje?
Najlepsza drużyna co biegała kiedykolwiek po boiskach swiata
grająca piekną, ofensywną piłke
Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 amszanujaca kazdego przeciwnikaGówno prawda!http://sport.tvn24.pl/archiwum,133/barca-nie-umie-przegrywac,132494.htmlGardzę brudasami jak żadnym innym klubem.
Cytat: windomearl w Lutego 15, 2016, 01:20:10 amA ktos tu ma takie pretensje?Taki prztyczek z mojej strony, bo forumowa Serie A się oburzyła "katalońskim cwaniakowaniem" Swoją drogą widziałem jakiś czas temu podobne zagranie w kacapskiej lidze, i tam sędzia zinterpretował sytuację całkiem odmiennie, mianowicie nakazał ponowne wykonanie rzutu karnego.
Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 amNajlepsza drużyna co biegała kiedykolwiek po boiskach swiataZ tego sie smieje od kiedy to pierwszy raz uslyszalem. Najlepsza druzyna w historii ktora nawet we wlasnym kraju nie ma najwiecej tytulow mistrza Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 am grająca piekną, ofensywną piłkeChyba bardziej od tej zjebanej tiki taki to mnie nudzilo Chelsea za murinho.Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 amszanujaca kazdego przeciwnikaNo widac po tym karnym jak szanuja.
Cytat: windomearl w Lutego 15, 2016, 01:41:45 amCytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 amNajlepsza drużyna co biegała kiedykolwiek po boiskach swiataZ tego sie smieje od kiedy to pierwszy raz uslyszalem. Najlepsza druzyna w historii ktora nawet we wlasnym kraju nie ma najwiecej tytulow mistrza Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 am grająca piekną, ofensywną piłkeChyba bardziej od tej zjebanej tiki taki to mnie nudzilo Chelsea za murinho.Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:26:08 amszanujaca kazdego przeciwnikaNo widac po tym karnym jak szanuja.Na takie zarzuty to wystarczy
Niby czemu ma sie wykluczac windo? Oswiece cie, istnieja ludzie na tym swiecie ktorzy potrafia krytycznie spojzec na rzeczy ktore ich pasjonuja.
mianowicie nakazał ponowne wykonanie rzutu karnego.
jakby jeszcze piłkarze obsługiwali zraszacze
Cytat: VaaKo w Lutego 15, 2016, 01:39:40 ammianowicie nakazał ponowne wykonanie rzutu karnego.I prawidłowo. Jeszcze by się kartki za niesportowe zachowanie przydały.Rzut karny to jest bramkarz kontra przeciwnik 11 metrów od bramki, a nie leżący bramkarz vs zgraja cwaniaków osiem metrów od bramki.Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 01:44:06 amjakby jeszcze piłkarze obsługiwali zraszacze Przecież tam wszyscy są siebie warci - od zarządu przez sztab szkoleniowy, piłkarzy aż po tych małych cweli od podawania piłek.Banda zapatrzonych w siebie buców, którzy nie potrafią przegrywać.
Pod koniec pracy Pepa faktycznie barca mogla nudzic ale jesli mi ktos mowi ze teraz jest podobnie to albo z zasady je**e bo tak, albo nie widzial zadnego meczu albo porostu wie tyle o pilce co nic.
Cytat: Legrad w Lutego 15, 2016, 02:00:43 amPod koniec pracy Pepa faktycznie barca mogla nudzic ale jesli mi ktos mowi ze teraz jest podobnie to albo z zasady je**e bo tak, albo nie widzial zadnego meczu albo porostu wie tyle o pilce co nic.Jak ktoś pisze, ze Barca go nudzi to chyba nie oglądał jak grał w ostatnich 5 latach Milan Jak córka Berluskoniego została dyrektorem spotowym i sciągała murzynów patrząc na długość pały głupia kur**
Cytat: Leszke w Lutego 15, 2016, 02:04:23 amCytat: Legrad w Lutego 15, 2016, 02:00:43 amPod koniec pracy Pepa faktycznie barca mogla nudzic ale jesli mi ktos mowi ze teraz jest podobnie to albo z zasady je**e bo tak, albo nie widzial zadnego meczu albo porostu wie tyle o pilce co nic.Jak ktoś pisze, ze Barca go nudzi to chyba nie oglądał jak grał w ostatnich 5 latach Milan Jak córka Berluskoniego została dyrektorem spotowym i sciągała murzynów patrząc na długość pały głupia kur** A co to ma do rzeczy?
Gdzie ja napisałem, ze podoba mi sie Milan?
To ze im kibicuje nie oznacza ze mi sie podoba to co aktualnie grają. Znowu sie mylisz. Widzew nie wiem skąd wziąłeś.
Cytat: windomearl w Lutego 15, 2016, 02:22:23 amTo ze im kibicuje nie oznacza ze mi sie podoba to co aktualnie grają. Znowu sie mylisz. Widzew nie wiem skąd wziąłeś. Ok, to jest jakaś drużyna co ma ten niesamowity, nieosiągalny styl, którym niszczy przeciwnika jakby trenerem był sam wielki Franciszek Smuda.
I Messi z Suarezem mieli sporo szczęścia, że sędzia nie zauważył złego ustawienia Urugwajczyka. Przy rzucie karnym powinien być poza tzw. "D" - czyli łukiem koła, linią narysowaną tuż poza polem karnym.