alegalizowaniu jakichkolwiek narkotyków
a jesteś tez za usunięciem z Polski papierochów i alkoholu? zgaduje że nie za bardzo- meczyk bez piwka? i co teraz? IMO pomiędzy tytoniem a marihuaną nie ma różnicy
.Tzn i to i to to sa kruszone liście- natural, jedne mają nikotynę inne thc ale akurat się tych drugich zabrania- bardzo głupi podział IMO... szokujący
Żeby nie było że ze mnie mały holender to pedofilom i innym takim-brzydkim mówię nie i już od dawna jestem za obcinaniem tego i owego takim typom, gwałcicielom, nekrofilom i komu tam jeszcze.
Tak samo jak jestem przeciw chemicznym narkotykom, otrzymywanym sztucznie- jakaś fetka,koks,brown niech mi to wezmą w piz*u (a handlującym hera tez powinno się co nieco ucinać- albo lepiej im to gówno wstrzyknąć), nawet niech hashu nie legalizują, niby thc ale 'nie-natural'.
EDIT szokuje mnie to że Szewa zmienił barwy, po kim jak po kim- ale po nim bym się w zyciu czegoś takiego nie spodziewał. W sumie się ciesze bo kibicuje Chelsea, jednak zal że tacy piłkarze opuszczają kluby którym tyle zawdzieczają... spójrzcie tylko na tą szóstkę: Makalele, Lampard, Robben, Joe Cole, Ballack, Szweczenko- kto wyskoczy? a na ławce Murinho... oj czekam na potrójna koronę (bo w to ze Andrij da sobię radę na wyspach się nie martwię- genialny piłkarz, ma 'heart')