przecież oni na piłce się nie znają
Pozatym zrzucanie winy przegranej na sedziego jest nie za teges.
Trzeba miec naprawde perfekcyjny wzrok zeby jednoczesnie patrzec na kolesia podajacego i na tego do ktorego jest podanie, a jest ze 20 metrów dalej... Przeciez to ludzie na Boga a nie nadludzie.
Cytat: "Ako"Trzeba miec naprawde perfekcyjny wzrok zeby jednoczesnie patrzec na kolesia podajacego i na tego do ktorego jest podanie, a jest ze 20 metrów dalej... Przeciez to ludzie na Boga a nie nadludzie.Wprowadzenie elektroniki i podpieranie się powtórkami nie jest żadnym problemem a Fifa z nieznanych mi i durnych powodów się przed nimi broni. Jeśli jest możliwość rozwiązania takich problemów a Fifa z nich nie korzysta, mamy święte prawo obwiniać sędziów za takie sytuacje.
A nie powinno się obwiniać Fife a nie sędziów ? Tylko pomyśl jak by to wyglądało gdyby sędzia po spalonym oglądał powtórkę na wyświetlaczu ? Nie dość, że akcja przerwana to jeszcze jak mecz by się wydłużał. Więc nie wiem czy to dobry pomysł...
Cytat: "-Piotrek-"A nie powinno się obwiniać Fife a nie sędziów ? Tylko pomyśl jak by to wyglądało gdyby sędzia po spalonym oglądał powtórkę na wyświetlaczu ? Nie dość, że akcja przerwana to jeszcze jak mecz by się wydłużał. Więc nie wiem czy to dobry pomysł...To raczej nie tak mialoby dzialac. Akcja by sie potoczyla do konca, potem np. bylaby bramka, a sedzia obejrzalby powtorke i wydal decyzje czy zalicza gola czy nie.
http://www.maxior.pl/?p=index&id=21891&0But how?????? O_o
Szokuje mnie obojetnosc niektorych modow tego forum na cudze nieszczescie. Chodzi tu mianowicie i mezczyznje, ktory potrzebuje bardzo rzadkiej grupy krwi. Wiekszosc for w Polsce przylacza sie do tej akcji, przyklejajac temat z informacja (narazie jedna osoba po tych apelach zglosila sie jako dawca), a tutaj owy temat zostal odrazu skasowany.
Już to pisałem, ale powtórze - Widać są jeszcze ****** na tym świecie...
Szokuje mnie obojetnosc niektorych modow tego forum na cudze nieszczescie.
Nierozumiem czymu w przypadku bramek i karnych nie mozna sprawdzic sytuacji na monitoringu przez dodatkowych sedziów
Australian murderer Katherine Knight has appealed her sentence of life imprisonment. Knight pleaded guilty in 2001 to stabbing 44-year-old John Price, 37 times, skinning him and then roasting his buttocks with vegetables as a meal for his children. When police found Price’s body, his skin was hanging from a meat hook in the lounge and his head was cooking in a stew on the stove.Knight, 50-years-old and a mother of four, sat stony faced during the appeal. Her defense lawyer, John Stratton, argued she was the only woman doing a full life sentence in Australia and the difference from other domestic killings was the mutilation of the body. He continued that rather than being premeditated, Knight was angry because Price wanted to end their relationship and the murder was a "crime of passion."Appeals judge, Justice Adams, said psychiatric evidence suggested Knight got some pleasure from the mutilation. The court reserved its decision until a later date.