a nie była w plusie?
to może link chociaż.
Czy naprawdę tak trudno byłoby wysłać w tamten region jakąś większą armię i wybić tych okurwieńców do nogi?
Ostatnio ten yutuber mnie zaskoczył jakością filmiku... Kiedyś żeby takie ujęcia zrobić to trzeba by mieć mase hajsu i sprzętu.
...maszyna chwyciła 22-letniego mężczyznę i uderzyła nim o metalowa ścianę.
Skynet? Robot zabił człowieka w fabryce samochodów. Sprawę bada prokuraturahttp://natemat.pl/147335,robot-zabil-czlowieka-w-fabryce-samochod-sprawe-bada-prokuraturaCytuj...maszyna chwyciła 22-letniego mężczyznę i uderzyła nim o metalowa ścianę.
Pani ze związków zawodowych która poinformowała o sprawie ma adekwatne nazwisko
To tak jakby napisać o wypadku w tartaku: ROBOT NOŻOWNIK POCIĄŁ CZŁOWIEKA.
Myśliwiec F-16 zderzył się z cywilną cessną. "Kula ognia w powietrzu"
Dwa bardzo stare filmiki, ktore kompletnie na mnie nie dzialaja
Cytat: Lem++ w Lipca 09, 2015, 23:32:03 pmDwa bardzo stare filmiki, ktore kompletnie na mnie nie dzialaja U mnie w pierwszym to bardziej wyobraźnia, bo od razu leci w głowie myśl, co by było, gdyby wrzucić tam żywe zwierzę albo człowieka.@LeszkeTu nie chodzi o niewiedzę nt. produkcji żywności i okrucieństwie wobec zwierząt, ale nie widziałem wcześniej takiej maszynki do szybkiego mielenia żywych piskląt.
That's the last bullfight from the running, he's supposed to tear down the goose for good
Becet, co to kuchwa jest?
Cytat: szafa w Lipca 27, 2015, 07:37:12 amBecet, co to kuchwa jest?Hiszpańska tradycja. Ma się utrzymać na gęsi póki nie urwie jej glowy. Od niedawna trochę to ucywilizowali, bo ptak jest już martwy. Ale mają jeszcze tradycję zrzucania żywego kozła z jakiejś wieży kościelnej, albo wieszania szczurów na lince od prania i rozbijania ich kijami. Nie wiem co oni ćpali w przeszłości jak to wszystko wymyślali.
Podstawowa różnica - jedni chcieli przeżyć, drugim się nudziło.
Rozumiem, że gęsi też stanowiły śmiertelne zagrożenie i srały lawą, dlatego trzeba było im łby urywać w powietrzu, a zrzucanie kozła z wieży było kluczowe dla przetrwania i przy okazji prosty sposób na ubijanie mięsa.