To porównanie współczynnika morderstw między Polską a Rosją mocno szokuje, nie wiedziałem że jest tak ogromna różnica. Nawet opanowany przez kartele meksyk jest bardziej cywilizowany.
Leszke by powiedział: a czego sie po ruskich spodziewałes?Ze bedą skargi pisać i do prokuratora donosić?
Cytat: Leszke w Września 11, 2015, 00:14:18 amLeszke by powiedział: a czego sie po ruskich spodziewałes?Ze bedą skargi pisać i do prokuratora donosić?Bogata historia kgb każe powiedzieć: "Tak, Leszke, tym razem choć nie chcesz, masz rację"
Cytat: Xell w Września 11, 2015, 00:19:32 amCytat: Leszke w Września 11, 2015, 00:14:18 amLeszke by powiedział: a czego sie po ruskich spodziewałes?Ze bedą skargi pisać i do prokuratora donosić?Bogata historia kgb każe powiedzieć: "Tak, Leszke, tym razem choć nie chcesz, masz rację" Zawsze mam racje, szczylu.Do mojej racji nie musisz sobie wymyslać ideologii... zwyczajnie zawsze mam racje.Czym szybciej to zrozumiesz tym lepiej, zaoszczędzisz sporo czasu na googlowanie w internecie.
Some of you guys are alright. Don't go to school tomorrow if you are in the northwest.happening thread will be posted tomorrow morningso long space robots
DO IT
I suggest you enter a classroom and tell people that you will take them as hostages. Make everyone get in one corner and then open fire.
I will pray that you acomplish your goals and find happiness.
If this happens I'll smile OP, do it for that
It takes a great man to do great things. Become Legendary.
HE DID ITONE OF US
toasting in the happening thread OP DELIVERED, REST IN PEPPERONI SWEET SPACE COWBOY
GOOD SHOW OP
our hero
BETA UPRISING IS NOW
beta uprising? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)lem, od dzisiaj jesteś oficjalnie alpha
Leszke ma więcej godzin w BF4 niż ja spędziłem na rowerze od 2012 r.
Tak, ja jadlem, ona bananowa to jest tylko z nazwy. Normalna parowa.
? Ciekawe po cholere to tak nazywają wtedy
Bo wygladaja jak środek banana.
Cytat: Master_666 w Października 15, 2015, 14:41:15 pmBo wygladaja jak środek banana.To chyba Banana nie widzieli
Szokuje mnie dyskusja o parówkach na forumie. Tego jeszcze nie grali.
Tak, ale to tylko dodatek.http://
Pomijam, że są różne parówki na rynku To co pokazał Cancer to zwykły MOM (Mięso Oddzielane Mechanicznie), ale są na rynku (droższe, ale lepsze) parówki o zawartości ponad 90% szynki
Tym filmem to obrzydzić możesz co najwyżej Lupiego.
Jesz już mięso Lupi?
Nieraz dawałeś takie filmiki ze zwierzaczkami, to sądziłem, że Cię brzydzą. Nie był to "cios" w Twoją stronę. Przepraszam.