Śmiech to jedyne co można rozsądnego zrobić w tej sytuacji.
Ok, wcześniejszych wyborów nie będzie i od początku nigdy ich nie miało być.
Tak, szokuje mnie to- kolejny "kryzys kontrolowany", materiały jeśli nie spreparowane to podkoloryzowane by Endrju był na pierwszym planie (ktoś z pierwszego frontu musiał iść do odstrzału- kto się lepiej nadawał jeśli nie on?)- wszystko po to by zakryć taśmy rydzyka. No i udało się- nie pisze się juz o nich na pierwszych stronach ale dalszych, a wspomina na konferencji jako jedno z dodatkowych pytań.
To muszę przyznać- Jarek the kaczor jest politykiem pierwszej klasy- niewielu jest w tej części Europy co by potrafiło i miało jaja przeprowadzać takie numery "na żywej tkance" jaką jest Polska. Drugorzędnym faktem dla nich jest to, że Polska jest przez to niszczona bardziej niż kiedykolwiek, na czym my wszyscy w jakiś sposób stracimy (jeśli nie teraz to wkrótce, bo to efekty zdecydowanie długofalowe).
To mnie szokuje i degustuje jednocześnie- ostatnio oglądnąłem 1 sezon Gitsa SAC i szczerze mówiąc opowiedziana tam afera rządowa jest o klasę biedniejsza i przegrywa zdecydowanie porównując z rzeczywistymi Polskimi przekrętami.