Niestety, nasza-klasa pokazuje tylko, jak młodym i głupim, w kwestii Internetu, jesteśmy krajem. Portal społecznościowy, który miał na celu zebrać ludzi z całej Polski/świata, którzy dawniej chodzili do jednej klasy (świetny pomysł), za sprawą debilnych dzieciaków (dzieciak - pojęcie względne, w tym miejscu odnoszące się do stanu umysłu) zamienił się w kolejną fotkę.pl czy inne gówna. Ludzie dodają masowo zdjęcia, a to, żeby pochwalić się, gdzie byli na wakacjach, a to jaki mają samochód, czy też jak ładnie potrafią się ubrać.
Do tego dochodzi jeszcze mania kolekcjonowania znajomych -- czyli nieważne "kto", ważne, że jest o jednego znajomego więcej. Stąd też dostaję zaproszenia od osób, które kiedyś tylko widziałem (nie zamieniłem z nimi nawet słowa), bądź z którymi nigdy nie żyłem w dobrych stosunkach. Ot tak, bo widzą we mnie nie znajomego, lecz inkrementację licznika.
Zresztą, liczba kont typu "Ferdek Kiepski", "Czarodziejka z Saturna", "miłośnicy Kubusia Puchatka" czy też różne odmiany kont związanych z Janem Pawłem II (około 100, w tym tak genialne jak "Najukochańsza osoba na świecie...Jan Paweł II Żałoba trwała niedługo ale ból i tęsknota w naszych sercach pozostaną na zawsze... (Zapraszamy wszystkich ludzi których tak bardzo dotknęła śmierc naszego PAPIEZA RODAKA JANA PAWłA II.)" czy "Cud - Jan Paweł II w ogniu") jest od groma. O kontach typu:
███████████████░░▒▒ ® ░░▒▒█▓▒˙·٠•● K@cpeЯ ҉٠·˙ <KaaCi> ?=);)˙·▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀٠•●●█˙·٠•●®█▓▒█▓▒™██████ ►K@Яolczuk◄™☆~☆ ™€€!``!`!`!`!☆~☆ ™▒▓█®®(¯`·..·´¯)҉ק™••••••••• (KaaCi ҉ ™®███████████████€€ஜ ••••• ۩ ۞)
już nawet nie wspomnę
. Nasza-klasa jest obecnie magazynem głupoty, jaki panuje wśród Polaków jeżeli chodzi o Internet. Aż dziw mnie bierze, że właściciele tego portalu na to nie reagują.