Dla niektórych terroryści jak widać są cacy a barbarzyńcy to ci którzy ich zwalczają. Geez...
Ja pier...e i następny się znalazł. Nie bierzcie sobie tak do serca by każdego dnia zjechać MarcePana. Naprawdę polecam najpierw zobaczyć ten dokument bo jeden z drugim pierdoły piszecie. Gdzie ja napisałem iż potępiam więzienie terrorystów i ich torturowanie. W dokumencie poruszona była sprawa gościa, który został wrobiony z to że jest terrorystą i dlatego nazwałem USA krajem barbarzyńskim.
Napiszę raz jeszcze żeby Ci co tak ciężko kapują zrozumieli. To że więżą terrorystów to dobrze. To że wrabiają bezbronnych ludzi w bycie terrorystami i ich więżą to źle. Mam nadzieję że paru gości z tego forum zrozumiało dokładnie o co chodzi, co by potem pierdół nie pisali.
Opublikowane: Wrzesień 07, 2008, 18:19:59
A cóż Ty za pierdoły oglądasz? Tak, rząd USA na pewno wrabia w terroryzm niewinnych ludzi
Jak masz pisać tak denne teksty to lepiej wcale nie pisz. Oglądałem dokument, którego Ty najwidoczniej nie widziałeś a znowu chcesz się mądrzyć i pokazać że wszystko wiesz najlepiej i wypowiadasz się o czymś czego na oczy nie widziałeś. Ręce opadają od takich e-mądrali.
Opublikowane: Wrzesień 07, 2008, 18:21:34
PS. Iras mam pytanie. Skąd jesteś taki pewny niewinności rządu USA? Znasz chociaż troszkę historię tego Twojego ukochanego państwa? Może przypomnij sobie w ilu konfliktach zbrojnych brali udział i jak splamiona krwią oraz aferami rządowymi jest ich przeszłość zanim znowu staniesz w obronie ropo-dojów.