Mnie szokuje jak te debile mogą wysyłać na net te egzekucje z iraku, gdybym był krewnym takich umierających osób to nie chciał bym żeby ich śmierć oglądali śliniąc się z podniety inni ludzie
Bardzo dobrze napisane. Poza tym sam widok tego. Człowiek oglądał Martwicę mózgu, takiego Rambo IV, czy Saw. Gra w takie a nie inne gry . Myśli, że jest twardy bo wyciśnie sobie 40kg więcej niż swoja waga , później zobaczy takie coś i .... coś jakby w nim pękło. Ja sporo widziałem, ale gdy obejrzałem tego typu nagranie .... Do dzisiaj słyszę te odgłosy. Coś okropnego.
Zderzenie fikcji i rzeczywistości potrafi zdruzgotać człowieka. Tak jak wspomniałem. Ile to filmów jako mali chłopcy widzieliśmy z Van Damem/Segalem?
A gdy na żywo widziałem jak jeden chłopak przewrócił drugiego, po czym zaczął z ogromną siłą kopać go po głowie (miał tz glany) , wydawało się to dla mnie jak zupełnie z innego świata i jak wryty stałem.
Wcale się nie dziwię , że jak dana osoba wróci z wojny, ma taki a nie inny stan psychiczny.
Również szokuje jak dzieciaki z gimnazjum mogą ot dla zabawy palić zwierzaki , czy dorosły facet zgwałcić małe dziecko.