W wątku Gt5 dałem nowe filmiki gdzie na jednym z nich widzimy jak niby coś tam się rysuję w Lambo(przeciwnikowi!), no i na gtplanet.net rozpętała się dyskusją, a wręcz bitwa Jestem ciekaw czy to pochodzi z 90% kodu gry
Same pedały na forumie.
To do napawa raczej, że gracze to nie tylko biały podkoszulek i dżinsy
Ladyboyów nigdy nie widziałeś?
Widziałem ale jeszcze parę lat temu dało się odróżnić czy to jest ladyboy czy kobieta a teraz granica się praktycznie zatarła Przecież ta panienka:jest na twarzy ładniejsza i ma bardziej kobiecą figurę niż dziewczyna mojego brata
Przecież ta panienka:
Masakra, wbijasz z taką do wyra... a tu knaga
kur**, panie, no przecież nie wziąłbym do buzi.
Proponuje teraz macać każdą, zanim weźmiecie do domu
A jakby wpierw był oral?
Cytat: Mikes w Stycznia 28, 2010, 17:21:04 pmProponuje teraz macać każdą, zanim weźmiecie do domuA to to nie jest standardowa procedura?
Cytat: Spidey^ w Stycznia 28, 2010, 16:18:32 pmPrzecież ta panienka:ŹLE!
Na wikipedii piszę że w krajach azjatyckich i Indiach sex z ladyboy nie jest uważany jako stosunek homoseksualny.
No shit, sherlock
Zresztą teraz każdy się zarzeka a jestem ciekaw jakby przyszło co do czego to ilu nie odmówiłoby tej z gifa
Cytat: Spidey^ w Stycznia 28, 2010, 17:59:20 pmZresztą teraz każdy się zarzeka a jestem ciekaw jakby przyszło co do czego to ilu nie odmówiłoby tej z gifa Praktycznie przyznałeś się, że kręcą cie "kobiety" z ptaszkiem, ale raczej jesteś w mniejszości.
Chyba mu chodziło gdyby nie wiedział , ze ma ptaka i była w ubraniu.