0 użytkowników i 9 Gości przegląda ten wątek.
Wątróbka ogólnie jest niesmaczna.
Cytat: el becetol w Sierpnia 29, 2011, 16:45:39 pmWątróbka ogólnie jest niesmaczna.-
No wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić
To pójdziemy, a później skonfrontujemy to danie pod kątem Krakowa i Wrocławia.
jak dodać jeszcze pokrojone "na osiem" jabłko, to mam tak:tyle, że z wątróbką
Watrobka jest nie jadalni
Cytat: pachu w Sierpnia 29, 2011, 17:05:22 pmNo wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić To akurat lubię! Tyle że tam nie zabija się w taki okrutny sposób zwierzaków.
Cytat: LoNdEk w Sierpnia 29, 2011, 17:44:44 pmWatrobka jest nie jadalni s00s przygotuj stos
Cytat: pachu w Sierpnia 29, 2011, 17:05:22 pmNo wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić Plus jak ch**! Uwielbiam tak przyrządzoną wątróbkę. Co mi smaka narobiłeś to głowa mała.
Pomyślałeś 3 razy zanim coś napisałeś <nono>!
Cytat: pachu w Sierpnia 29, 2011, 17:05:22 pmNo wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić Serduszka też są zajebiste a prawie nikt nie lubi.
Cytat: BoBaN w Sierpnia 29, 2011, 19:11:56 pmCytat: pachu w Sierpnia 29, 2011, 17:05:22 pmNo wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić Plus jak ch**! Uwielbiam tak przyrządzoną wątróbkę. Co mi smaka narobiłeś to głowa mała. Zajebista sprawa, uwielbiam.
Cytat: maly_pinki w Sierpnia 29, 2011, 20:18:23 pmCytat: pachu w Sierpnia 29, 2011, 17:05:22 pmNo wątróbka drobiowa + cebulka + w trakcie smażenia troszkę śmietany i OMNOMNOM. Nie wiedziałem, że tyle osób może tego nie lubić Serduszka też są zajebiste a prawie nikt nie lubi.Serca, watroby, mozgi...wszystko swinstwo jak to mozna jesc?
Czekam, aż któryś zacznie wychwalać walory kulinarne szpiku kostnego.
90% ludzi uwielbia wpie**alać włókna aktynowe i miozynowe