Jak się pomija? Pierwsze info z marszu jakie do mnie dotarło, to że Niemcy zaatakowali defiladę. Teraz cały czas mówią, że połowa zatrzymanych to Niemcy. Problem jest taki, że media nie mają materiału z defilady, bo nikt się wtedy zadymy nie spodziewał. Jak ktoś woli tezę, że celowo nie nagrywały reżymowe media akcji niemiaszków to spoko. Efekt ten sam. Za to wyrywany bruk i bujanie samochodem TVNu jest już wszędzie.
Wiadomość scalona: [time]Listopad 12, 2011, 13:22:11 pm[/time] bandę faszystów z Niemiec
Ja mogę być ograniczony, ale ty nie masz pojęcia o czym piszesz.
Zanim na dobre skończę ten temat, dodam, że tak jak niemiecka antifa działa na szkodę blokady, tak chuligani zadziałali na szkodę Marszu. Problem w tym, że nie wiem czego niby oczekujecie od mediów, jeśli ich samochody niszczono NA TRASIE MARSZU (nie licząc Polsatu, którego samochód rozjebali jeszcze na placu). Skoro sami twierdzicie, że TVN jest 100% lewacki, to kto miał go niszczyć? Ile razy w temacie "Polityka" osoby o poglądach prawicowych jebały TVN (CZĘSTO ZRESZTĄ SŁUSZNIE)? Jeśli ktoś faktycznie rzucał w Belweder, to kto miał to zrobić? Błagam was, nie udawajcie Greka, bo to po prostu jest żenujące. Ja nie twierdzę, że KP nie zasugerowała niemieckiej antifie, żeby kryli się w Nowym Wspanialym Świecie. MOGŁO TAK BYĆ i obstawiam, że było. Nie będę ciął w chu** tylko dlatego, że reprezentanci części moich poglądów robią źle. "Drugiej stronie" polecam zrobić dokładnie to samo i przyjąć na klatę, że kibole napierdalający się z policją zaczynali po stronie Marszu Niepodległości.
Teraz możecie mnie obrzucać mięsem. Pozdro.