@Iras
Najpierw niech ktoś tobie przypomni, że wypowiadając się o nim wielokrotnie okazywałem mu szacunek i nie uważałem, że jest nikomu nieznanym sportowcem (tak jak twierdzisz ty pisząc o Carli Roca). Zawsze życzyłem mu dobrze (co też zresztą można było wyczytać w moich wypowiedziach o Kubicy). Jedyne co, to uważam go za nierozsądnego chłopa i od zawsze mówiłem, że wielkich sukcesów w F1 nie odniesie (wnioskując po jego występach w formule).
@Cancer
Ty se mozesz popierdywac na gitarce nawet 30 lat, a i tak nikt o tobie nie bedzie slyszal. Ona interesowala sie muzyka klasyczna, ale zafascynowala elektronicznymi brzmieniami i tam wykorzystala swoj talent. Fakt jest taki ze kazdy kto sie interesuje scena techno, wie kim jest Carla Roca.
Btw. Do tej pory nie moge zrozumiec jak malo trzeba korzystac z logicznego myslenia zeby wykminic iz liczba znajomych na fejsie swiadczy o popularnosci i rozpoznawalnosci tego typu artysty. Tym bardziej, ze lata swietnosci Carli to 2001-2005 kiedy to byla w top 3 polskich djow i kiedy jeszcze facebook nie istnial. Naprawde niektorzy daja tutaj nieziemski pokaz wiedzy oraz inteligencji.