Cytat: CancerPL w Grudnia 01, 2013, 16:04:34 pmPorsche - najbardziej przepłacany samochód swiata, przy okazji najbrzydszy i najbardziej żałosny. Zawsze ciekawiło mnie co ludzie mają w głowach kupując takie przereklamowane gówno.Specjalista od supersamochodów, co z pojazdów o dużej mocy to jeździł tylko ciągnikiem Ursusa po polu.
Porsche - najbardziej przepłacany samochód swiata, przy okazji najbrzydszy i najbardziej żałosny. Zawsze ciekawiło mnie co ludzie mają w głowach kupując takie przereklamowane gówno.
Masz coś jeszcze do powiedzenia?
A jaki to Raku prawdziwy samochód?
Cytat: Kert w Grudnia 01, 2013, 16:41:07 pmA jaki to Raku prawdziwy samochód?13 letni Passat B5 ze 170KM.
Lambo
To drzewo wygląda jak by było doklejone w photoshopie
Cytat: Braveheart1989 w Grudnia 01, 2013, 16:20:12 pmMasz coś jeszcze do powiedzenia?Czy to co widać na tym filmie to drzewa czy też krzaki to nawet eksperci Macierewicza nie stwierdzą. Na pewno nie są to brzozy. A ja widziałem co robi z dostawczym citroenem wyrośnięta jarzębina, tracąc przy tym trochę kory.
Cytat: CancerPL w Grudnia 01, 2013, 16:04:34 pmPorsche - najbardziej przepłacany samochód swiata, przy okazji najbrzydszy i najbardziej żałosny. Zawsze ciekawiło mnie co ludzie mają w głowach kupując takie przereklamowane gówno.Głos silnika .
Porsche to akurat najbardziej tandetne ze wszystkich superautek Raku ma rację.
Cytat: Master_666 w Grudnia 01, 2013, 19:02:17 pmPorsche to akurat najbardziej tandetne ze wszystkich superautek Raku ma rację.Porsche to najlepiej wykonane, dopracowane najmniej awaryjne z superaut.Można krytykować stylistykę, osiągi, cenę, czy ogólną filozofię marki, ale jakościowo (bezawaryjność) to jest absolutna czołówka.
Mi się prosiaki zajebiście podobają i chętnie bym przytulił jakąś 911
Przecież to jest piękne w środku.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Jeszcze na studiach widziałem sporo zdjęć z wypadków - młode, niezbyt grube drzewo (10 cm średnicy pnia) składa większość samochodów. To tyle na temat ścinania skrzydłem brzozy smoleńskiej...
Nie do wiary, że Porsche tak się spłaszczył na takim drzewku.
Muzułmanie zabijają chrześcijańskich kierowców na autostradzie
W ktorym miejscu sie smieje jebniety koparkowcu?
Cytat: Lem++ w Grudnia 18, 2013, 20:32:58 pmW ktorym miejscu sie smieje jebniety koparkowcu?Dobra upiekło ci sie, ten avek wyglądał jak bys sie smiał, ale najechałem na niego kursorem i pisało MAD
Majątek sułtana, czyli ojca Al-Muhtadee Billaha, szacowany jest na 80 miliardów dolarów. Obywatele Brunei nie muszą płacić żadnych podatków, wszyscy mają prawo do emerytury i darmowej opieki medycznej. Szkolnictwa zresztą też. Sam Sułtan posiada między innymi garaż na 7 tysięcy (serio?) samochodów, wartych 5 miliardów dolarów. Jego willa ma 1800 pokoi, a ośmioosobową rodzinę obsługuje 600 służących. Nawet prywatny samolot, którym na co dzień podróżuje, w całości wykończono złotem. Niewiarygodne, ale prawdziwe.