W godzinę czasu ogarnąłeś wszystkie zadania na Sleeppera?
Nie. Zrobiłem ostatni kawałek questa w godzinę
Tak dopytam bo nie ogarnąłem. Żeby zdobyć tego sleepera trzeba było zrobić daily misson co była ostatnio?
Nie
Misja jest na ziemi. Nie jest to żadne Daily.
Najpierw robimy quest "THE FIRST FIREWALL" Tam dostajemy odbiornik w którym trzeba wpisać kod. Po wpisaniu tego kodu (w necie można go znaleźć) odblokowuje się quest gdzie na czas biegniemy w górę tej wierzy z misji "Cade's Stash" tam pokonujemy bosa i otrzymujemy przedmiot, który można reaktywować 5 itemami.
5 itemów to:
Element z Legendarnego Heavy Weapon
Element który zdobywamy z misji Archive na Venus (można ukończyć na dowolnym poziomie trudności)
I musimy uczestniczyć w 3 Public Eventach typu "Defend the Warsat" na Mars, Ziemi i Księżycu
Po aktywowaniu tego szmelcu oddajemy go Gunsmithowi a ten mówi, żebyś wrócił później bo musi to pokazać producentom broni
Dopiero NASTĘPNEGO DNIA odblokowuje się quest gdzie dostajemy wersję Strike'a SABER na 280 Light (dosyć ciężki, ale miałem farta i dostałem ogarniętą ekipę i udało się za pierwszym razem zrobić
)
Po zrobieniu tego dostajemy "kadłub" do Sleeper Simulant i oddajemy go Gunsmithowi
W zamian otrzymujemy Sleeper Simulant
Z góry mówię, że chyba ten quest First Firewall nie jest już dostępny. Ma wracać cyklicznie i jest na mapce na ziemi.