Autor Wątek: Destiny  (Przeczytany 249033 razy)

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
Odp: Destiny
« Odpowiedź #1320 dnia: Grudnia 02, 2014, 21:13:35 pm »
No ja to widzę trochę z innej strony, widzę cwaniactwo i rządzę kasy :p No ale business is business, trzeba przyznać, że ich polityka zdaje egzamin i umieją robić kasę, a i ich gra wciąga graczy na długie godziny dając fun i satysfakcję z osiągnięć w grze.

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #1321 dnia: Grudnia 02, 2014, 21:16:25 pm »
Ja i tak myśle ,że idą w dobrą strone dzisiaj sobie odpaliłem misje patrolowe na księżycu  i pobiegałem sobie z mieczykiem

nareszcie farmienie sprawia przyjemność :P 

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1322 dnia: Grudnia 02, 2014, 21:18:12 pm »
Co to za mieczyk?

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1323 dnia: Grudnia 02, 2014, 21:21:26 pm »
Hive mi pożyczył (to jest ta mniejsza wersja miecza ,którą na księżycu dostajemy):lol:
Teraz pojawia się więcej misji chyba pięć ,a nie tak jak wcześniej 3.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1324 dnia: Grudnia 02, 2014, 21:38:10 pm »
To juz z dodatku? Czy tak po prostu coś nowego wprowadzili?

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1325 dnia: Grudnia 02, 2014, 22:03:15 pm »
Dzisiejszy patch takie zmiany wprowadził.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1326 dnia: Grudnia 02, 2014, 22:22:47 pm »
O kur** to wracam grać :D jak są nowe misje patrolowe to trzeba obadać :) BTW. Oficjalnie intro z Dodatku można oglądać z poziomu gry. :)

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #1327 dnia: Grudnia 02, 2014, 22:28:29 pm »
Widziałem dzisiaj.

Pograłem trochę dzisiaj żeby Thorna potestować i w pve czuć moc. W pvp jest dużo lepiej ale nadal nie grało mi się tak pewnie jak Surosem.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1328 dnia: Grudnia 03, 2014, 00:02:32 am »
Fajna ta opcja z mieczykiem :) Pojawia się raz na jakiś czas przypakowany Hive Knight z tym mieczem i trzeba go ubić by go zdobyć :) Można wtedy chwilę polatać i pociachać wszystkich dookoła ;) Potem mieczyk znika jak w misji "Sword Of Crota" :)

Swoją drogą uważam, że powinni wprowadzić random spawning, tak by za każdym razem inni przeciwnicy biegali + opcja spotkania sub bossów w exploracji. Póki co tylko na ziemi jest szansa spotkać "Fallen Archona" w misji na bossa, fajnie jakby się częściej pojawiał ;)

grzeszczu

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 19
« Odpowiedź #1329 dnia: Grudnia 03, 2014, 12:44:03 pm »
Dobra panowie nabiłem dwudziesty level hunterem, podpowiedzcie co teraz mam robić żeby dobrać się do jakiś fajnych pukawek,  bo na razie sam zielony i niebieski syf jakiś wypada.  Czy sprzęt ze światłem będzie sam wypadał,  czy muszę robić jakieś specjalne misje?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2014, 12:46:35 pm wysłana przez grzeszczu »

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #1330 dnia: Grudnia 03, 2014, 12:57:31 pm »
Dobra panowie nabiłem dwudziesty level hunterem, podpowiedzcie co teraz mam robić żeby dobrać się do jakiś fajnych pukawek,  bo na razie sam zielony i niebieski syf jakiś wypada.  Czy sprzęt ze światłem będzie sam wypadał,  czy muszę robić jakieś specjalne misje?

Masz kilka opcji. Robić weekly / daily challenges / nightfall, zbierać vanguard marks lub crucible marks i kupować u vendorów. Możesz zbierać reputację u konkretnej frakcji i za każdy level podsyłają CI paczkę z jakąś ich bronią. Po zrobieniu daily challenge jak i weekly a zwłaszcza nightfall może dropnąć legendarka. Przy czym wiadomo nightfall to na mniej niż 28 to nie sugeruje iść. jest spora szansa też dropić ekwipunek legendarny po meczu w multi. Nawet egzotyki lecą czasami jak masz farta. Graj sobie i rób challenge i aktywności daily a zobaczysz samo będze wpadać powoli jak będziesz expił bronie itd.

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1331 dnia: Grudnia 03, 2014, 14:57:37 pm »

Tak jak Morfi napisał. Najlepiej dołącz do kogoś do ekipy i róbcie wspólnie zadania na Vanguard Marks i Crucible Marks. Nightfalla możesz zaliczyć na razie co najwyżej dołączając pod koniec walki z bossem :P

Generalnie teraz zaczyna się twoja przygoda z farmieniem. Dzień w dzień, misje patrolowe, multiplayer, Daily Heroic Story misje.

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1332 dnia: Grudnia 04, 2014, 08:23:46 am »
Bungie leci w kule.

"Starting December 9th, Xûr will offer players the opportunity to upgrade Exotics to the higher Attack and Defense values

Upgrading an Exotic in this way will require an Exotic Shard

The upgrade will reset the progression invested into the item"

Oznacza to, że po 9 grudnia będzie można zwiększyć statystyki broni ale kosztem resetu całego progesu do tej pory. No kuźwa kogoś ostro pogięło. Wiele osób spędziło godziny maksując egzotyki a ci każą teraz farmić od nowa. Jak tego nie zmienią nie biorę dodatku. Nie chu**.

PS. I podobno żeby odblokować 3 subclass trzeba będzie zresetoać progres w 2 poprzednich :D Oby to tylko plotka.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 08:31:14 am wysłana przez bojawiem »

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1333 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:06:14 am »
Bungie leci w kule.

"Starting December 9th, Xûr will offer players the opportunity to upgrade Exotics to the higher Attack and Defense values

Oznacza to, że po 9 grudnia będzie można zwiększyć statystyki broni ale kosztem resetu całego progesu do tej pory. No kuźwa kogoś ostro pogięło. Wiele osób spędziło godziny maksując egzotyki a ci każą teraz farmić od nowa. Jak tego nie zmienią nie biorę dodatku. Nie chu**.

PS. I podobno żeby odblokować 3 subclass trzeba będzie zresetoać progres w 2 poprzednich :D Oby to tylko plotka.
Nieźle Bungie!!!!

Tak jak pisałem wcześniej - to jest sztuczne zatrzymywanie gracza przy grze. Takimi chamskimi zagrywkami chcą wydłużyć czas gry, i zamanić graczy do kupna DLC, nie zdziwię się, jeśli DLC otworzy możliwość szybszego ulepszania broni i będzie to jeszcze jeden "argument" dla niezdecydowanych, którzy wpadli w sidła chciwego Acti.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 09:12:43 am wysłana przez andryush »

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1334 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:31:26 am »
Bungie leci w kule.

Przecież teraz dużo szybciej się upgraduje Egzotyki ;) Chociażby tym faktem, że nie potrzebują już Ascendant Energy. Nie przesadzajcie :) Wprowadzili tę opcje by nasze egzotyki dorównywały itemkom z dodatku które będą pod 32 level ;) Do tego ten upgrade jest całkowicie dobrowolny. Można liczyć na nowe dropy pod 32 level. Nie widzę nic złego w tym rozwiązaniu :) Wręcz pomaga. Bo zamiast czekać na random dropa pod 32 można od razu ulepszyć nasz sprzęt :) Po za tym jak lubimy jakąś broń nie musimy jej wyrzucać "Bo jest za słaba".

A i ci co chcą ulepszać swoje bronie i potem zrobić upgrade i tak muszą wymaksować giwerę na podstawowym poziomie ;)

Co do subclassy to na bank plotka bez sensu by to było ;) Pewnie chodzi o to, że otwierając trzecią subclasse trzeba ją od zera odblokowywać ;)

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #1335 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:33:20 am »
Kupiliście MMO i teraz narzekanie na jego patenty? Przecież to nic nowego w świecie gier. Odblokowanie umiejętności i resetowanie progresu po odblokowaniu - już o tym słyszałem, a nawet doświadczyłem w niektórych gierkach, nawet nie wspominając o MMO.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 09:35:09 am wysłana przez Kert »

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1336 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:36:50 am »
No, miała być wielka kosmiczna odyseja, a wyszło takie homo-niewiadomo z elementami MMO. Mikropłatności tylko brakuje.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1337 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:38:00 am »
Przede wszystkim to nie jest taki reset jak w MMO tylko zwykły drobiazg ;) Progress egzotyka po ostatnim patchu został ostro przyspieszony :) naprawdę nie ma co panikować a daje to więcej możliwości i różnorodności sprzętu. Jeśli mam być szczery to wręcz się obawiałem co z moimi egzotykami w nowym dodatku po podwyższeniu poziomu... A tu wyszli z tego odpowiednio :)

Przecież jakby tej opcji nie było, to byście musieli wywalić swoje egzotyki by uzyskać 32 level ;) Więc wyszłoby jeszcze gorzej, bo trzeba by było liczyć na dropa ;)

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1338 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:40:44 am »
Może to zmienią bo na forum jest obecnie niezły shitstorm:).

Ale uważam jak Andry, że tym ruchem starają się sztucznie wydłużyć czas gry. Mogli to tak rozwiązać, że do ulepszenia trzeba mieć wymaksownaego exotica. Ale nie. Nieważne czy goły czy na maksa ulepszony i tak reset statów. Gracze którzy spędzili z tą grą najdlużej czasu zostali po prostu wydymani.

Ps. Mogli również dodać kolejne miejsca w drzewku i nikt by nie marudził.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 09:44:05 am wysłana przez bojawiem »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1339 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:44:52 am »
Ja nie wiem czy w tym roku zacznę grać w ogóle :D

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #1340 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:46:08 am »
No tak jak Mrocz napisał. Z jednej strony można sie pluć że egzotyki musisz expić od nowa, no ale jakby tego nie było to wcześniej czy później inne narzekanie się włączy, że nic poza egzotykami z dodatku sie nei opłaca nosić i dupa bo wszystkie stare gorsze i be. Potwierdzam, jakoś szybciej idzie expienie egzotyków teraz, choć może to być moje wrażenie tylko.

Ale za jedno powinno sie napewno oberwać  Sony, bo kur** wczoraj tak jak chodził PSN to myślałem, że pada rozjebie. Nie mogłem sie wbić do gry w ogóle, bo mi wywalało w Destiny że nie może z kontem PSN sie połączyć, pomimo, że byłem zalogowany i normalnie nawet do sklepiku mogłem wejść. Jak już udało się i wszedłem do gry, to zrobiłem daily heroic i stwierdziłem że pójdę sobie sam na Nightfalla. Sunsinger bardzo kilka razy pomógł z autoresem i doszedłem do nexusa, skitrałem się w mojej miejscówce za filarem i zbiłem mu do 1/3 hp KIEDY kur** WYJEBAŁO MNIE Z GRY. SAM SOLO NIGHTFALLA ROBIŁEM I PRAWIE BYM SKOŃCZYŁ, ALE kur** SONY MUSIAŁO ZJEBAĆ COŚ. Jak tak dalej pójdzie to kupuje Xbox One bo nie wytrzymie :mad:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1341 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:49:06 am »
No tak jak Mrocz napisał. Z jednej strony można sie pluć że egzotyki musisz expić od nowa, no ale jakby tego nie było to wcześniej czy później inne narzekanie się włączy, że nic poza egzotykami z dodatku sie nei opłaca nosić i dupa bo wszystkie stare gorsze i be. Potwierdzam, jakoś szybciej idzie expienie egzotyków teraz, choć może to być moje wrażenie tylko.

Absolutna racja. Fakt, że trzeba ulepszyć obecne egzotyki nie podlega dyskusji. Wiadomo, że w dodatku nie będzie ich pewnie tak dużo jak w podstawce. Ale sposób w jaki to zrobili to żenada. Tak jak pisalem osoby z wymaksowanymi obecnie egzotykami powinni je ulepszyc za sharda od Xura bez resetu. Tak by bylo uczciwie.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1342 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:49:07 am »
CZyli z tego co widze jak ja zaczynał będę to dla mnie nawet lepiej? ;p

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1343 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:50:10 am »
Dokładnie. Im później zaczniesz grać tym lepiej. To co my musieliśmuy wyfarmić w 10 h ty zrobisz w 5 h:-) Tak na oko...

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1344 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:51:40 am »
Ja wczoraj bez problemów grałem w Destiny ;)

Może to zmienią bo na forum jest obecnie niezły shitstorm:).

Ale uważam jak Andry, że tym ruchem starają się sztucznie wydłużyć czas gry. Mogli to tak rozwiązać, że do ulepszenia trzeba mieć wymaksownaego exotica. Ale nie. Nieważne czy goły czy na maksa ulepszony i tak reset statów. Gracze którzy spędzili z tą grą najdlużej czasu zostali po prostu wydymani.

Ps. Mogli również dodać kolejne miejsca w drzewku i nikt by nie marudził.

Musisz mieć wymaksowanego egzotyka by go ulepszyć. Nie zrobionego nie możesz ;)

A na tym forum to jest shitstorm od zawsze... ;) Nimi bym się nie przejmował. Co chwila chcą coś nerfić/buffować i wymyślają głupoty ;) połowa z nich to COD Fagi którzy trafili nie do tej gry co trzeba ;)

Tak jak pisałem. Co by nie zrobili musiałbyś od nowa robić upgrade egzotyka. Tylko w tym rozwiązaniu możesz używać egzotyka, którego lubisz a nie tylko nowych ;)

andryush

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1345 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:53:03 am »
Dodatkowe ulepszenia w drzewku ulepszeń exoticow i nikt by nie narzekał, że tylko broń z DLC ma teraz sens. Do tego może jakiś background - krótka misja która odblokuje jakiegoś kowala w Tower, który odblokuje nam nowe ulepszenia.

@windo, trzeba było brać ten trial, zamiast od razu całą grę.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1346 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:55:14 am »
Dodatkowe ulepszenia w drzewku ulepszeń exoticow i nikt by nie narzekał, że tylko broń z DLC ma teraz sens. Do tego może jakiś background - krótka misja która odblokuje jakiegoś kowala w Tower, który odblokuje nam nowe ulepszenia.

Trial się ukazał po zakupie gry przez Windo ;)

Do tego serio? Żałujecie? Nawet jak teraz odpuścicie to przegraliście w to tyle godzin i tak się podobało, że myślę 200 zł było warte ;) A windo kupił chyba za 8 dych :P

Myślę że trochę marudzicie i panikujecie ;) Rozwiązanie jest dobre, tylko nie każdy zrozumiał na forum Bungie jego sensu :) Zresztą usunęli Acendant Shardy i Energy z drzewka... teraz upgrade egzotyka to przecież parę bounty i tyle ;)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 09:57:05 am wysłana przez Mrocz »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1347 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:56:04 am »
Trial się pojawił chyba dzień po tym jak kupiłem, a trafiłą się okazja dlatego kupiłem. Całkowicie nieplanowany zakup. W przyszlym tyg chyba se zrobie przerwę od FC4 to trochę może pogram.

A windo kupił chyba za 8 dych

Tak.

Gra ktoś w przyszłym tyg?

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1348 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:58:01 am »

Ja będę grał. Ale 9 grudnia rezerwuje sobie na misje z dodatku ;) Po za tym mogę z tobą pograć :)

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1349 dnia: Grudnia 04, 2014, 09:59:09 am »
To ja 9 pobiegam po górach :)

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #1350 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:06:59 am »

Będę robił Huntera to moge pograć z Tobą. Będziesz mnie widział onlajn to dołączaj.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1351 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:23:51 am »

Będę robił Huntera to moge pograć z Tobą. Będziesz mnie widział onlajn to dołączaj.

To ja zrobię Warlocka ;)

BTW. Wracając do tej kontrowersyjnej łatki. Jak w Skyrimie zrobili dokładnie ten sam motyw ;) Resetowanie perków by uzyskać wyższy level korzystając z tego samego drzewka umiejętności.... I co? Wszyscy się cieszyli :lol: A w Destiny jest nagle ogromny problem ;)
Na uspokojenie dodam. Nie trzeba ulepszać egzotyków, a te co macie w zupełności wystarczą na nową zawartość z dodatku + level 28 raid na normalu. ;) Więc bez paniki.
A chcecie lepszego egzotyka? To tak jakbyście dostali nowego ;) Opiniami na forum Bungie nie ma się co przejmować bo tam głównie haterzy piszą ;)

« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 10:26:21 am wysłana przez Mrocz »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1352 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:27:34 am »
Dobra, to ja w niedzielę zaczynam, mam nadzieję, że mi wszystko ładnie opowiecie ;) I nie pamiętam jaką wybrałem klasę, ale chyba tą 3 ;p

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1353 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:31:45 am »
Dobra, to ja w niedzielę zaczynam, mam nadzieję, że mi wszystko ładnie opowiecie ;) I nie pamiętam jaką wybrałem klasę, ale chyba tą 3 ;p

Po screenach z Share widziałem, że masz Tytana ;)

BTW: Aprpop Egzotyków (znowu)

I feel like I have posted this way too much already...

1) Upgrading the the exchanged Exotics will take less time than old unexchanged Exotics. Confirmed by DeeJ.
2) Bungie bumped up the base damage from 260 to 274 with the last update. This is also supposed to go up on the exchanged Exotics as well. So expect a number closer to 300. That means less time to get your damage back to 300 and less upgrade bubbles to get there.
3) The max damage will be increased from 300 to 322(reportedly).
4) It is a choice. You don't have to exchange weapons if you don't want to. The only difference will be the damage. 322 compared to 300. If you are fine with the 300 damage, you can keep it that way.
5) You don't have to patrol for materials. With the last update Bungie made it possible to purchase planet materials for marks from the Crucible and Vanguard Quartermaster.
6) Not all Exotics will be exchangeable at the same time. Xur will not have every single exotic when he comes on the weekend. This will be spread out across a couple of weeks or more.
5) You don't need ascendant materials to upgrade Exotics! You only need one Exotic Shard on the final upgrade bubble. You can get one from Xur for seven Strange Coins or from dismantling any unwanted or duplicate Exotics.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1354 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:33:56 am »
Po screenach z Share widziałem, że masz Tytana
Tak, bo najfajniej wyglądał. To dobry team do gierkowania będzie, bo rozumiem, że wy też od zera?

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1355 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:36:15 am »
Po screenach z Share widziałem, że masz Tytana
Tak, bo najfajniej wyglądał. To dobry team do gierkowania będzie, bo rozumiem, że wy też od zera?

Ta ;) Warlocka i Huntera od zera będziemy klepać ;) Czasem sobie pewnie zamienię na mojego Tytana 29 level bo jednak granie nim sprawia mi masę radochy, ale na te pierwsze misje to będzie bez sensu xD

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1356 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:37:29 am »
To super :) Ja jestem w niedziele, postaram się wcześniej ze wsi wrócić.

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #1357 dnia: Grudnia 04, 2014, 14:00:54 pm »
Tak w ogóle to dzisiaj wieczór jakiś rajdzik? Hard mode dla naszych forumowych trzydziestek ;)? Powinienem być online  tak po 20 już albo i wcześniej zależnie jak mi tam pójdzie w domu to byśmy porobili co. Hm?

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1358 dnia: Grudnia 04, 2014, 14:17:57 pm »
Tak w ogóle to dzisiaj wieczór jakiś rajdzik? Hard mode dla naszych forumowych trzydziestek ;)? Powinienem być online  tak po 20 już albo i wcześniej zależnie jak mi tam pójdzie w domu to byśmy porobili co. Hm?

Mogę być ale po 20.00 ;) Trzymaj dla mnie miejsce Morif!! Teraz jak muszę zająć się kobietą w domu i nie może nigdzie wychodzić to mam sporo czasu w domu :) I z chęcią spróbuje klepnąć jakąś zbroje raidową :)

Ej słyszeliście, że będą nowe przedmioty do kupienia? :)

New Legendary Gear

Existing Legendary gear on display in the Tower will be replaced
    New Legendary gear will feature higher Attack and Defense values
    Legendary items will still require Ascendant Materials for upgrades
    This new, more powerful gear will be available to all players of Destiny
    Legendary gear will not be as powerful as new Raid gear or Exotics

Czyżby Vanguard i Crucible gear 30 levelu? :) I to dla wszystkich nie tylko dla posiadaczy dodatku :)

EDIT: Wyczytałem właśnie na forum, że ponoć oficjalnie jest potwierdzony fakt, że przy resecie naszego Egzotyka jego bazowe obrażenia/pancerz jest na poziomie maks ulepszonego sprzed resetu :) + potrzebuje mniej expa by wymaksować :) Czyli to tak jakby było dodatkowe drzewko, ale musimy je kupić za Sharda i poprzednie już się nie wyświetla. Nie wiem jak ze specjalnymi właściwościami egzotyka. Pewnie na nowo trzeba je odblokować, ale jak widać nie jest tak źle jak na początku się wam wydawało ;)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2014, 15:08:51 pm wysłana przez Mrocz »

Morfi

• Marynarz z Potiomkina
  • Bend the Universe!
« Odpowiedź #1359 dnia: Grudnia 04, 2014, 15:06:51 pm »
Luzik Mrocz. Jak zasiądę wieczorem do konsoli to zakładam Party czat o nazwie "Destiny RAJDUJEMY" i sklejam ekipę na harda. Jak się nie będziesz opierdalał to Ciebie też wezme :troll: