DOBRA były ochy i achy a teraz co mnie wkurza w dodatku
Właśnie sobie uświadomiłem, że pomysł z nowymi materiałami do ulepszeń rajdowego sprzętu jest z dupy. Zakładając, że zrobi się cały rajd wpadnie od 10 do 12 materiałów na tydzień.
A potrzeba: 4 x 3 x 7 Radiant shard żeby skompletować cały SET = 84 sztuki.
Fajnie by było też ulepszyć broń z rajdu jak jakaś poleci. Tam sytuacja wygląda podobnie. Pomimo faktu, że można zamieniać shardy u Eris morn to i tak trzeba około 6-7 tygodni i farta, że dropnie nam wszystko do seta żeby wbić 32 level. Prawdopodobnie do tego czasu wyjdzie kolejny dodatek. Mogli zostawić ascendant shardy i energy. Nikt by nie marudził.
Rozwiązanie to 3 postacie. Ale tak nie powinno być. Mi się nie chce robić altów.
Wyszedł dzisiaj IRON BANNER i ogólnie fajnie ale można pograć tylko dla funu bo celu nie ma w tym żadnego. Po co wbijać 4 i 5 level? Dla sniperki i auto rifle? Rękawiczki i spodnie mają 31 lvl i do tej pory większość już i tak kupiła. Powinien być chociaż jeden element tego pancerza na 32 lvl. Byłby sens grania i walczenia o coś konkretnego.
Rajdowe bronie z VOG powinny być ulepszone tak jak jak Egzotyczne do 331 obrażeń.