Głosów w sumie: 19
Nie wiem z czym masz problem. Obie osoby są zadowolone z tego, jak Vita sobie radzi, więc tak, obie mogą zaznaczyć to samo.
Cytat: Kert w Grudnia 17, 2012, 23:51:41 pmNie wiem z czym masz problem. Obie osoby są zadowolone z tego, jak Vita sobie radzi, więc tak, obie mogą zaznaczyć to samo. Nazwa ankiety "Oceń kondycję PS VITA" i obojętnie czy oceniasz ją słabo, czy dobrze zaznaczasz tą samą odpowiedź.
Cytat: el becetol w Grudnia 18, 2012, 09:18:14 amCytat: Kert w Grudnia 17, 2012, 23:51:41 pmNie wiem z czym masz problem. Obie osoby są zadowolone z tego, jak Vita sobie radzi, więc tak, obie mogą zaznaczyć to samo. Nazwa ankiety "Oceń kondycję PS VITA" i obojętnie czy oceniasz ją słabo, czy dobrze zaznaczasz tą samą odpowiedź. I to jest piękne. Ty jesteś zadowolony, że kondycja Vity jest kijowa, a ktoś inny, że jest ok. Wilk syty i owca cała.
Chce kupic dawac info gdzie najtaniej.?
Sam się dziwię, po co w ogóle zacząłeś, skoro Vita i tak ci fruwa koło pióra. A może jednak nie, jesteś zadowolony, że słabo jej idzie na rynku, co ciebie samego czyni propagatorem jej przyszłej porażki.
Już nie ma tej konsoli za 799 zł, teraz stoi po 1099 zł.