0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Vice City przeszedlem juz tyle razy na PC, ze nie ma sensu. Znam ta gre na pamiec, jest zajebista, ale ile mozna.
przeroslo mnie sterowanie grzybkiem (LCS z tego samego powodu odpuscilem :- /).
To są jakieś edycje HD, czy proste porty i trzeba będzie ps3 pod tv kineskopowy podłączać? Nie ukrywam, że chętnie zagrałbym w Bully i Read Dead Revolver, bo nie miałem nigdy okazji.
Cytat: Kert w Grudnia 18, 2012, 20:03:16 pmTo są jakieś edycje HD, czy proste porty i trzeba będzie ps3 pod tv kineskopowy podłączać? Nie ukrywam, że chętnie zagrałbym w Bully i Read Dead Revolver, bo nie miałem nigdy okazji.O ile będą to PS2 Classics to będą to porty z PS2 zwyczajne.
Cytat: Lupi w Grudnia 18, 2012, 20:03:59 pmCytat: Kert w Grudnia 18, 2012, 20:03:16 pmTo są jakieś edycje HD, czy proste porty i trzeba będzie ps3 pod tv kineskopowy podłączać? Nie ukrywam, że chętnie zagrałbym w Bully i Read Dead Revolver, bo nie miałem nigdy okazji.O ile będą to PS2 Classics to będą to porty z PS2 zwyczajne.To trochę lipa. Jest przecież wersja Bully'ego na XO, to co za problem podciągnąć nieco grafę.
Az tak kaszaniasto wygladaja gierki z poprzedniej generacji na LCD?