Apropo kotów w tym roku było 5 przybłęd: trzy oddane znajomym, jeden spi pewnie w suterenie a jednago spotkał Rasiak.
Apropo psów w tym roku było 3 przybłedy: dwa pogonione, ch** wie gdzie poszły. Jednego spotkał Rasiak.
Zajebałbym ludzi, którzy wywożą młode zwierzaki
ale bardziej takich co wywożą podchowane i już łaskawe, ufne człowiekowi. Mam nadzieje, ze skurwieli tak samo dzieci potraktują kiedyś.
Przed chwilą skończył się Powrót Króla na TVN7 i jak sobie pomyślę, że w grudniu dostaniemy ostatnią część sagi Jacksona, to autentycznie mi smutno. Mam nadzieję, że zjebią ten film do końca i nie będzie wyciskania łez na koniec.
jeśli pokażą przebłyski losu krasnoludów, łącznie z końcem w Morii, to ich chyba zajebię z żalu.
Powrót Króla jest zajebisty nie do opisania. Bitwa o Minas Tirith obejrzana w kinie to przeżycie warte każdych pieniędzy. Szkoda, że nie puszczali tego w Imax
Mi był smutno bo ten film(trylogia) powinien być przynajmniej trzy razy dłuższy. Ale patrząc na hobbita to widac, ze pomysłów nie brakuje i pewnie jeszcze zobaczymy jakies filmidła w tym swiecie. Obstawiam przygody Legolasa na początek.
Rolnik szuka żony też się niedawno skończył. Bardzo smutny program.
okej, a gdzie to leci? smutny? dlaczego? Może jedzą mieso? Czy coś gorszego?