Dostałem "ofertę" pracy, rozwożenie pizzy na prawobrzeżu Szczecina z własnym samochodem 5zł od wyjazdu. Sam dojazd bez korków to ponad 35min i samochodu szkoda żeby zapachem pizzy przesiąkł.
Cytat: maly_pinki w Marca 11, 2013, 13:13:02 pmDostałem "ofertę" pracy, rozwożenie pizzy na prawobrzeżu Szczecina z własnym samochodem 5zł od wyjazdu. Sam dojazd bez korków to ponad 35min i samochodu szkoda żeby zapachem pizzy przesiąkł.Gdybyś oglądał więcej filmów o tematyce "przyrodniczej", wiedziałbyś, że dostawca pizzy ma duży potencjał na przygody z duperkami No i napiwki, ale to nie w Polsce, hehe.
A napiwki przeciez dają ludzie przy odbiorze pizzy
svony wy to na ktora byscie byli mniej wiecej?
Cytat: windomearl w Marca 11, 2013, 12:49:47 pmsvony wy to na ktora byscie byli mniej wiecej?No tak gdzieś 11 w sobotę wyjazd. U mnie się już chłodzi Żołądkowa miętowa.
Cytat: svonston w Marca 11, 2013, 14:49:08 pmCytat: windomearl w Marca 11, 2013, 12:49:47 pmsvony wy to na ktora byscie byli mniej wiecej?No tak gdzieś 11 w sobotę wyjazd. U mnie się już chłodzi Żołądkowa miętowa. No właśnie, trzeba będzie sie dogadać co kto kupuje. Macie tam jakiś dobry punkty z turasem?
W Toruniu na barana nie liczcie. Ja znam dobrego kebsa, jak na Torunskie standardy. Co do wódy to mysle, że każdy niech kupi co uważa. Ja zakupie pewnie dzien przed, bo trzymać wóde w akademiku to raczej niebezpieczna opcja.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)JEZUSMARIA NIE WIERZE ZE TO SIE UDA
Jakby co to mam prawie 5 litrów śliwowicy z Podlasia
Duńska stacja telewizyjna, TV2, strzeliła ostatnio gafę, w której główne skrzypce gra Assassin's Creed. W trakcie materiału o Syrii za prezenterką pojawił się obrazek ukazujący Damaszek. Sęk w tym, że nie było to autentyczne zdjęcie miasta, a screen z gry Ubisoftu.
90 % jestem za tydzień
Duzy dystans to trzeba przejsc z jej cyckow do pieroga.
Koreańska pizza.Świeżo spuszczoną krew, zbieramy do naczynia i dodajemy niewielką ilość rybiego sosu w proporcji 3 łyżki sosu na litr krwi, aby spowolnić jej krzepnięcie. Następnie dodajemy ugotowane wcześniej kacze żołądki wraz z gniecionymi orzechami i ziołami i odstawiamy na bok, aż potrawa stężeje. Najlepiej wsadzić do lodówki, by krew skrzepła szybciej. Potrawę podaje się w formie zimnego placka, podobnego do pizzy z ciastem ze skrzepniętej krwi, bądź w formie zupy kremu.