ALFAPRO
Cytat: kamiiru w Maja 05, 2013, 20:08:12 pmCytat: Marins w Maja 05, 2013, 18:47:40 pmWidzę, że sama burżuazja na bogatych osiedlach mieszkają a Ty gdzie? Sosno, konstantynów? Sosno Zagórze - kartonowe bloki.
Cytat: Marins w Maja 05, 2013, 18:47:40 pmWidzę, że sama burżuazja na bogatych osiedlach mieszkają a Ty gdzie? Sosno, konstantynów?
Widzę, że sama burżuazja na bogatych osiedlach mieszkają
NO BO DUPY TYLKO NA TRZEZWO SIE WYRYWA AMATORZY.
Cytat: Lem w Maja 05, 2013, 22:18:49 pmNO BO DUPY TYLKO NA TRZEZWO SIE WYRYWA AMATORZY.te wyrwane na trzeźwo predzej czy później mnie zostawialy i bolało, ostatnio bardzo. Te wyrwane po piwkach zostawialem ja i mialem potem z tego korzyści. Wiec niech sie zastanowie..hmmm...hmm albo z ciebie taki samiec alfa albo kompletnie nie masz pjęcia o czym pisujesz.
Baby tylko nerwy psują, zero korzyści z tego, chyba ze sprzata, gotuje itd. ale co, przecież kur** pedałem człowiek nie zostanie
A pier**lisz, ziomku. Ja tam z mojo się dogaduje lepiej niż z kolegami.
No ja z moją się tak dogaduję od 2 lat ponad, także nie strasz, ziomku.
Silk road? : >
Cytat: Gerro31 w Maja 06, 2013, 00:27:19 amNo ja z moją się tak dogaduję od 2 lat ponad, także nie strasz, ziomku.
Cytat: Gerro31 w Maja 05, 2013, 23:50:26 pmA pier**lisz, ziomku. Ja tam z mojo się dogaduje lepiej niż z kolegami.Też tak miałem. Jakiś czas.
Kolejny kurier zostawił awizo u sąsiada bo mamy na odwrót numery, mieszkam pod 3 a powinienem mieć nr 4. Z kolei trzeba być ślepym żeby nie widzieć numeru na drzwiach.
A ja właśnie dostałem maila, że buty do mnie jadą
Cytat: maly_pinki w Maja 06, 2013, 12:49:35 pmKolejny kurier zostawił awizo u sąsiada bo mamy na odwrót numery, mieszkam pod 3 a powinienem mieć nr 4. Z kolei trzeba być ślepym żeby nie widzieć numeru na drzwiach.Daj żyć. Kurier ma niejednokrotnie gruby zapierdol i leci na schemacie.
1but.pl ale pierwszy raz tam kupowałem. Poczytałem opinie, w przeważającej większości pozytywne, więc postanowiłem kupić.