Master nie przesadzaj, że kamerzysta to fanatyk. Zwyzywał go? Zaczął bronić swoją religię? Krzyczeć?
Zadał rewelacyjne pytanie bo facet przegiął ewidentnie. Nie podoba mi się w takich akcjach to, że teraz ateistom się wydaje, że KAŻDY ksiądz to pedofil. Zdarzyło się kilku to fakt - i powinni być za to ukarani solidnie, ale żeby robić z tego ogólno wyznaniową tendencję? No błagam...
Rewelacyjne pytanie? Jakby mi ktoś na ulicy spytał jak się nazywam to bym mu ładnie powiedział "spier**laj", bo nikt nie ma prawa mnie legitymować prócz policjantów. Typek pokazuje swoją twarz - jego znajomi go spokojnie rozpoznają i mogą go uznać za przygłupa. Koleś się śmieje ze stereotypu księdza-pedofila, ale jakiemuś palantowi to przeszkadza, za to jakby się przebrał za cygana z kradzionym rowerem, to by się szczerze śmiał, że student kpi ze stereotypu cygana-złodzieja. Zresztą nie wiem gdzie Ty masz takich ateistów, którym się wydaje, że każdy ksiądz to pedofil
. Fakty są takie, że jakby wziąć grupę 100 księży i grupę 100 facetów, nie żyjących w celibacie to odsetek gejów i pedofilów będzie większy na 100% w grupie księży. Wiadomo - znajdą się tacy, co kochają Boga i go szczerze wyznają, ale też dużo wybiera celibat, żeby stłumić swoje pożądanie do mężczyzn/dzieci i szukają wybawienia w Bogu.