Ile za przesyłkę?
Wiecej jak za kszulke.Treningowa chociaż?
Przy wzroscie 1,50 dal rade, nie chce mi sie wierzyc
no to i tak ch**owa akcja jak gościu pcha swoją byłą/obecną ale w ciąży pod samochód.
Przypał Deep Silver za kolekcjonerkę jaką wymyślili
Cytat: hanza w Stycznia 15, 2013, 21:59:32 pmPrzy wzroscie 1,50 dal rade, nie chce mi sie wierzyc Pisałem o tej akcji na forumie, największą beke miałem jak mi groził swoimi "plecami" których nie ma bo nikt z nim praktycznie nie gada z liczących sie graczy w Szczecinie.Cytat: Soul hunter 16 w Stycznia 15, 2013, 22:00:01 pmno to i tak ch**owa akcja jak gościu pcha swoją byłą/obecną ale w ciąży pod samochód.No własnie nie wiem jaka jest teraz sytuacja, w grudniu nie byli z sobą ale coś zdaje mi się, że jest inaczej.Miałem nawiedzić matkę w tamten piątek ale komunikacja nawaliła.
Kurde, bilety na koncert Dead Can Dance w Polsce się powoli wyczerpują, a ja nie wiem, czy brać, bo drogie (518zł za 2).
Robią podróby gier na 3DS? Bo widzę jakiegoś Mario bez opakowania i książeczek na Allegro za 85zł i może bym kupił, gdybym wiedział, w jakim jest języku i czy oryginał faktycznie...
Cytat: maly_pinki w Stycznia 15, 2013, 22:03:05 pmCytat: hanza w Stycznia 15, 2013, 21:59:32 pmPrzy wzroscie 1,50 dal rade, nie chce mi sie wierzyc Pisałem o tej akcji na forumie, największą beke miałem jak mi groził swoimi "plecami" których nie ma bo nikt z nim praktycznie nie gada z liczących sie graczy w Szczecinie.Cytat: Soul hunter 16 w Stycznia 15, 2013, 22:00:01 pmno to i tak ch**owa akcja jak gościu pcha swoją byłą/obecną ale w ciąży pod samochód.No własnie nie wiem jaka jest teraz sytuacja, w grudniu nie byli z sobą ale coś zdaje mi się, że jest inaczej.Miałem nawiedzić matkę w tamten piątek ale komunikacja nawaliła.to wy jesteście ziomkami czy kosa ?