Cytat: svonston w Stycznia 21, 2013, 11:29:47 amPewno w lato chodzisz ubrany jak alpiniści na ME, bo przecież tylko pizdeczki ubierają się zgodnie z panująca pogodą. Prawdziwi mężczyźni niech się pocą w lato w kurtce, a w zimę marzną bez odpowiedniego ubioru, to takie męskie. Coś Cię boli?
Pewno w lato chodzisz ubrany jak alpiniści na ME, bo przecież tylko pizdeczki ubierają się zgodnie z panująca pogodą. Prawdziwi mężczyźni niech się pocą w lato w kurtce, a w zimę marzną bez odpowiedniego ubioru, to takie męskie.
Ok, to tam jakoś daj znać, jak jutro będziesz się zbliżał pod moją robotę.
Cytat: Ryo w Stycznia 21, 2013, 14:52:29 pmOk, to tam jakoś daj znać, jak jutro będziesz się zbliżał pod moją robotę.Może też do chaty po prostu podjadę wieczorkiem
do tego wlazłem na gg. :- f
Cytat: svonston w Stycznia 22, 2013, 20:42:36 pmdo tego wlazłem na gg. :- fJa tego gówna dawno nie używam. Już w gimnazjum miałem wyje**ne na gadu-gadu. Ale w sumieostatnio zainstalowałem sobie Yahoo MSG by z Chinolami sie kontaktować i to coś wygląda jeszcze gorzej pod względem reklam. Ogólnie komunikatory to jakiś szajs jest. Dobrze, że FB jest to można sobie pogadać z tymi, którymi się chce. Jedynie Skype trzyma wysoki poziom i reklamy nie są tak nachalne jak u konkurencji.
Cytat: Master_666 w Stycznia 22, 2013, 20:58:30 pmCytat: svonston w Stycznia 22, 2013, 20:42:36 pmdo tego wlazłem na gg. :- fJa tego gówna dawno nie używam. Już w gimnazjum miałem wyje**ne na gadu-gadu. Ale w sumieostatnio zainstalowałem sobie Yahoo MSG by z Chinolami sie kontaktować i to coś wygląda jeszcze gorzej pod względem reklam. Ogólnie komunikatory to jakiś szajs jest. Dobrze, że FB jest to można sobie pogadać z tymi, którymi się chce. Jedynie Skype trzyma wysoki poziom i reklamy nie są tak nachalne jak u konkurencji.Można korzystać z komunikatorów bez reklam - ja uwielbiałem Konnekta, ale miał od cholery błędów i już mnie później to za bardzo irytowało. Wlazłem na gg, żeby sobie pogadać z kuzynem, bo nie ma fejsa i nie mogłem się skontaktować, a przez telefon gadać godzinę, to by mi ucho odpadło.
Polecam WTW. Można tam wjebać i fejsa i gg. wszystko w jednym miejscu, zero reklam.
Cytat: windomearl w Stycznia 22, 2013, 21:21:11 pmPolecam WTW. Można tam wjebać i fejsa i gg. wszystko w jednym miejscu, zero reklam.Działa to jakoś stabilnie w miarę? Bo w sumie kiedyś używałem Konekta i wkurzył mnie tym, że wieszał się od emoticonki ""
NIE UMIESZ W KOMPUTER JAK GRUBY WŁAŚCIWY, TEN ASPIRUJĄCY DO DOJEBANEGO I TEN CO BYŁ GRUBY A JEST ALKUSEM