NIE WIEM KTURA TO I O CO CHODZI WOGULE
+ obrażanie.Wnioskuję o ban
Bana pewno nie bedzie, ale mozecie sie zalozyc kto dluzej wytrzyma bez forumka
MEGA. Klimat Ghibli, świat, muza, grafika oraz sentyment w postaci starej szkoły jRPG. Niestety trochę łatwa, mam nadzieję, że później zrobi się nieco trudniej.
Na kibelku zasnąłeś?
18 dni do pokazu PS4
Cytat: Lupi w Lutego 02, 2013, 10:51:33 am18 dni do pokazu PS4 Dobrze myślę, że na tym trailerze widać fragmenty samej obudowy konsoli?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Caly dzien tego slucham
wychodzi na to że podręcznik maga jednak przydaje się podczas gry np rozszyfrowywani alfabetu.
Cytat: Straszakq w Lutego 02, 2013, 10:12:08 amwychodzi na to że podręcznik maga jednak przydaje się podczas gry np rozszyfrowywani alfabetu. Też, ale ofkoz alfabet masz podany w książce w grze, oraz na ostatnich stronach instrukcji z opakowania. Wczoraj jak rozszyfrowywałem napisy, ślęczałem przed TV i notowałem, to też pomyślałem, że fajnie byłoby mieć księgę przed sobą i czytać z niej. Frajda, raz rozszyfrowujesz napis na pierwszej broni Olivera, który mówi (czytany ofkoz z prawej do lewej):Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)BRING HOPE
kur** ja tak zjebałem. Swoją kolekcję klocków lego a miałem dużą oddałem małym kuzynom. Około 10kg klocków. Ładny zestaw POK
Cytat: Marins w Lutego 02, 2013, 17:23:28 pmkur** ja tak zjebałem. Swoją kolekcję klocków lego a miałem dużą oddałem małym kuzynom. Około 10kg klocków. Ładny zestaw POK Hah, dlatego ja swój ogromny karton klocków trzymam głęboko zakopany na strychu, i czeka, aż będę miał syna! O!