OPISZ WSZYSTKO KROK PO KROKU
Ładna?
NIC ZE MNIE NIE WYCIAGNIECIE
Trochę jak kupowanie kota w worku. No i większe prawdopodobieństwo, że się po ślubie rozjebie.
ogolnie jest wygryw ALE nie ruchalem
Tak zwany PreOrder
OD DWOCH DNI TO MNIE JEBIECIE JAK PSA. SPAC NIE MOGLEM
Cytat: Lem w Lutego 14, 2013, 21:19:04 pmogolnie jest wygryw ALE nie ruchalemWiec mysle, ze w skali forumowej mozna powiedziec, ze misiek to fail.
Kebi już leci po bro do lodówki.
Cytat: svonston w Lutego 14, 2013, 21:17:23 pmŁadna?Taka średnia, jednym się może podobać innym nie. No ale szczupła i ma cycki.
Cytat: Ryo w Lutego 14, 2013, 21:20:50 pmKebi już leci po bro do lodówki.Wypiłbym pół i walnął w kime. Cały dzień boli mnie baniak, oczy mi się zamykają, a w dodatku wypiłem chyba pół litra jakiegoś budżetowego energetyka z Kerfura. Przez godzinę chodziłem jak po koksie, beka.
Do jakiego piwa porównałbyś smak Cancer tego swojego specyfiku?
Ryo bo musze ten tydzien dlugo byc na nogach w ciagu doby.
Szkoda, że poj**ana na punkcie kościoła.
kiedy na rekolekcjach ją z wódą złapali
Cytat: svonston w Lutego 14, 2013, 21:33:19 pmSzkoda, że poj**ana na punkcie kościoła.Kiedyś była spoko. Dopiero nawróciła się, kiedy na rekolekcjach ją z wódą złapali. Od tamtej pory łazi z 30cm krzyżem w torebce i roznosi ulotki oazowe.
Wlasnie jem chipsy tortille z osrym tureckim sosem z kebsa. Zajebiste
Cytat: svonston w Lutego 14, 2013, 21:50:20 pmWlasnie jem chipsy tortille z osrym tureckim sosem z kebsa. Zajebiste Ja dziś naruszyłem dietę i wpierdoliłem Ritter Sportsy, białe pieczywo, ryż i chyba jeszcze rafaello wciągnę ;/ jak dyspensa to dyspensa
Ja jakbym diete mial to chyba 50 kg bym wazyl : -D
Cytat: svonston w Lutego 14, 2013, 21:56:06 pmJa jakbym diete mial to chyba 50 kg bym wazyl : -D Chyba nie ogarniasz terminu "dieta". Budujący masę kulturysta też jest na "diecie" ;
To też daje kopa, w końcu od chu** cukru. Ale chyba ząbki niszczy.
Nie na stowe ale 16-17 marzec sob-niedz?