Cytat: Kert w Kwietnia 23, 2013, 09:50:54 amJeśli idzie o skalowanie, to nie wiem, w jakiej formie pliku to przekazujesz na konkurs, ale lepiej zrobić na max wartości V=1400 px, bo lepiej z wyższej rozdziałki działać, niż miałoby się okazać, że przy skalowaniu w górę będzie rozmazana paćka.Nawet nie wiem w jakiej formie mam to przesłać. Moje liceum zorganizowało konkurs na logo 100-lecia i można je nawet składać w formie papierowej. W elektronicznej też można, ale nawet nie podali adresu do kobiety do której podobno ma się to przesyłać. Wyślę w JPG o wysokości 1400 (jak już znajdę odpowiedniego maila). Chyba też się tam przejdę z wydrukiem, co by mieć pewność, że otrzymali.
Jeśli idzie o skalowanie, to nie wiem, w jakiej formie pliku to przekazujesz na konkurs, ale lepiej zrobić na max wartości V=1400 px, bo lepiej z wyższej rozdziałki działać, niż miałoby się okazać, że przy skalowaniu w górę będzie rozmazana paćka.
W Biedrze?
Hehe, jakie użytkownicy mają na PPE osiągnięcia teraz.http://www.ppe.pl/spolecznosc-28333-sephrio.html
I TO JEST WOLNOŚĆ
I TO JEST WOLNOŚĆ STUDENCTWO
Siema poranno ekipo
Cytat: juve26 w Kwietnia 23, 2013, 09:56:59 amSiema poranno ekipo Jak testy?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)SWAG KURWA
We wtorek, oki?;; musze miec za co sie naje**c dzis
Wlasnie wrocilem z testu na staz w Comarch. Test ogolny - przejebany, test z c++ - ujdzie, test z c# - sredni. IMO sie nie dostane bo ludzi tam bylo fchuj i troche (wsumie to nawet nie chce, ale dobrze jest miec plecy)
Cytat: Lem w Kwietnia 23, 2013, 19:06:23 pmWlasnie wrocilem z testu na staz w Comarch. Test ogolny - przejebany, test z c++ - ujdzie, test z c# - sredni. IMO sie nie dostane bo ludzi tam bylo fchuj i troche (wsumie to nawet nie chce, ale dobrze jest miec plecy)JUŻ KURWA NIE PIERDOL
Wojtek komornikiem zostanie;;